2777
2789
عنوان

زندگی بعد بچه چجوریه بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 81 پست
خدا رحمت کنه پدرتو ولی مطمئن باش تو خودتم اولویتت میشه بچت (احتمالا بخاطر هورمونا) و اینکه زن و شو ...

🥺🥺🥺🥺ولی اولویت اول پدرم همیشه مادرم بود میگفت بچه رفتنیه این خانوممه ک تا ابد باهامه😔😔😔ولی زود تنهامون گذاشت

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم 
🥺🥺🥺🥺ولی اولویت اول پدرم همیشه مادرم بود میگفت بچه رفتنیه این خانوممه ک تا ابد باهامه😔😔😔ولی زو ...

صد در صد همینه

بچه ها ازدواج میکنن مهاجرت میکنن فقط تو و شوهرت برا هم میمونین

ولی این که بعد از بچه تو دوباره بشی اولویتش وقتی اتفاق میوفته که بچت بزرگ بشه خودش بتونه از خودش مواظبت کنه نیازاشو براورده کنه 

در واقع تا وقتی کوچیکه و مدرسه نرفته اولویت میشه اون

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صد در صد همینه بچه ها ازدواج میکنن مهاجرت میکنن فقط تو و شوهرت برا هم میمونین ولی این که بعد از بچ ...

اهوم

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم 
اون ک اره میخوام بدونم عشق بین زن و شوهر کم میشه یا بیشتر

عشقشون کم نمیشه البته باید مدیریت رو بیشتر کرد. مطالعه کتاب هم خیلی کمک کننده س. لحظات خلوت خب کم میشه ولی نه اینکه محبت زن و شوهر به همدیگه کم بشه. کلا بچه اول چالش شدیدی تو زندگی ایجاد می‌کنه ولی برای من اینطور بود که دومی خیلی چالش برانگیز نشد 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

فقط بدون افتضاحه. اعصابت جسمت و روانت داغون میشه. از من به شما نصیحت اگر همسرتون باشعوره و اهل کمک کردن بچه بیارید اگر نه اصلا نیارید چون ممکنه زندگیتون از هم بپاشه. من همسرم کمکم نمیکرد به خونش تشنه بودم تا یکسال ازش متنفر بودم عاشقانه هامون تبدیل شده بود به نفرت. حتی از خودم هم بدم میومد که از همچین مردی صاحب بچه شدم.