2777
2789
عنوان

زندگی بعد بچه چجوریه بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 81 پست
صادقانه بگم درد و بلاشون تو جونم پیش مرگشون بشم ولی اگه میدونستم خیلی سخته هرگز بچه نمیاوردم. رابطه ...

واقعا من تازه دوس دارم دوقلوهم بیارم ی دفعه ای راحت سم اخه خواهرو برادر خودم دوقلو هستن خودم بزرگشون کردم چم و خم کار دستمه ولی میترسم

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواب تعطیل،خستگی زیاد،استرس اینکه بچه تو خواب خفه نشه،خوب شیر بخوره،وای چرا پی پی نکرد،خاک برسرم شد ...

وااای عزیزم وسط این همه استرس خنده ب لبم اوردی با حرفات دمت گرم🤣🤣

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم 
اولش که بچه میاد عاشقانه کلا تعطیل میشه،همه عشق زن و شوهر میشه بچه،توجه به هم کم میشه،وقت نمیمونه وا ...

من بیشتر عشق عاطفی برام مهمه خیلی به محبت شوهرم وابستم دلم نمیخواد اصلا کم شه

واقعا من تازه دوس دارم دوقلوهم بیارم ی دفعه ای راحت سم اخه خواهرو برادر خودم دوقلو هستن خودم بزرگشون ...

اونا با بچه خودت زمین تا اسمون فرق میکنه اسی 

شب بیداری مریضی نق نق الکی 

الان دختر من یکهفته ست مریضه از صبح بیدار میشه تا شب گریه الکی باور کن روانم بهم ریخته امروز میگفتم کاش میذاشتمش جایی ۲روز خودمو گم و گور میکردم😂😂

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

[QUOTE=324854764]من بیشتر عشق عاطفی برام مهمه خیلی به محبت شوهرم وابستم دلم نمیخواد اصلا کم شه[/QUOT

وقت برای محبت کردن نمیمونه عزیزم

خودتم دیگه حوصله همسرتو نداری انقد خسته میشی 😂😂

مثل قبلی وجود نداره اسی  مخصوصا خودت ، چون شب بیداری پدرتو در میاره . بچه بدقلقم باشه که دیگه ...

والا شوهرم میگ صبح تا غروب تو نگه دار شب تا صبح من 🤣🤣🤣🤣میدونم چرت میگه ولی خب میگه دا

اره . یه نازنین دختر سه ساله دارم... دست تنهام. و وابسته به من...چون پیش کسی نمیزارم وقتی واسه عشق و ...

هیچ کدوم اعتراضی ب این وضعیت ندارین

ارع تغییر نمیکنه شایدم بیشتز بشه حسه ولی بستگی ب برخورد و جنبه طرف مقابلت داره وگرنه این خستگی ک میگ ...

اون ک میگ من عوض نمیشم و فلان هزار تا چیز میگه تا بلا نسبت ببخشید خرم کنه بچه بیاریم🤣

بعد از بچه، تا چندسال روابط زن و شوهر خراب میشه شوهرم کمک میکرد 

تا چند سال یا خدا چند ماهشم معضله چ برسه چند سال باز خوبه همسرت کمک میکرد

اون ک میگ من عوض نمیشم و فلان هزار تا چیز میگه تا بلا نسبت ببخشید خرم کنه بچه بیاریم🤣

ولی تا میتونی و وقت داری از دونفره بودن کماااااااال استفاده ببر بعدا دلت پر میکشه یه ساعت فقط یه ساعت بشینی باهاش حرف بزنی بدون هیچ کس

با واقعیت کنار بیا دنبال فانتزیهای ذهنتم نرو

بخدا فانتزی نساختم تازه پدرمو از دست دادم از ی طرفم خانوادم ناراحتن خیلی وقته دلشون ی نینی کوچولو میخواد شوهرمم دوس دارم خودمم دوس دارم ولی میترسم خیلی مخصوصا از زایمان برا همبن خیلی به محبت و عشق عاطفیش احتیاج دارم دلم نمیخواد ذره ای کم شه ک دویت دارم بیشتر هم بشه ینی یه جوری دوست دارم اولویت اولش من باشم تا بچه