2777
2789
عنوان

چندتا فیلم طنز پیشنهاد بدین!!!

108 بازدید | 12 پست

چندتا فیلم جدید و قشنگ

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

دینامیت البته اگه ندیدی تا الان

کاش یاد بگیریم میشه بانظر کسی مخالفت کرد بدون اینکه بهش بی احترامی کنیم.                                               کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!     
دینامیت البته اگه ندیدی تا الان

دیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هتل فسیل شهر هرت

به غیر از اینا بازم سراغ داری؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم و گوش بسته

سیمکارتم تا آخر امشب ۱۰۰ گیگ نت رایگان داره میخوام کلی فیلم دانلود کنم روزا با شوهری بشینیم ببینیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوش بگذره😁

زیاد فیلم خوب سراغ ندارم که دان کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40