2777
2789
عنوان

طلاق می‌گرفتید یازندگی میکردین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 39 پست
نمیدونستم میخوره بعدازدواج فهمیدم

پس اهل مشروب خوری هم هست... صادقانه بهت میگم اگه آینده دخترت و خودت برات مهمه.... ازش طلاق بگیر. راحت شی. مرد اینجوری پیر هم بشه بازم به کارش ادامه میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگه توشهرغریب چیکارداری توبازاینجاخونوادت هستن

این حرفش که بهونه است. تو رو نمی‌بره چون میخواد اون 14روز اونجا مثل مجردا زندگی کنه... دختر بازی کنه و با رفیق هاش بره مهمونی بساط مشروب خوری و گل کشیدن راه بندازه....

پس اهل مشروب خوری هم هست... صادقانه بهت میگم اگه آینده دخترت و خودت برات مهمه.... ازش طلاق بگیر. راح ...

دقیقا خیلی ساختم باهاش فک کن ده ساله دارم زندگی میکنم باهاش ازبس کوتاه اومدم داره هربلایی سرم میاره ماشینو خونه داره حقوقش خوبه اگه طلاق بگیرم نصف مهریه ام بگیرم میتونم زندگی کنم یه خونه کوچیک اجاره میکنم جهازم که مال خودمه یه سیصدملیونم بزارم بانک شاید بتونم زندگیموبچرخونم

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
این حرفش که بهونه است. تو رو نمی‌بره چون میخواد اون 14روز اونجا مثل مجردا زندگی کنه... دختر بازی کنه ...

دقیقا همینطوره 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

به نظرم شما اول به خدا توکل کن و بعد برای طلاق اقدام کن.میتونی یه شغل هم پیدا کنی که بتونی از پس مخارج زندگیت بربیای.با مردی که هر روز به یه نفر نظر داره نمیشه زندگی کرد.طلاق کردن از همه چی بهتره.اینو یادت نره که خدا بزرگتر از اونیه که فکرشو بکنی شاید یه مرد خوب درآینده سر راهت قرار بگیره.

دقیقا خیلی ساختم باهاش فک کن ده ساله دارم زندگی میکنم باهاش ازبس کوتاه اومدم داره هربلایی سرم میاره ...

همه اینا تو فکر توئه که اگه سر لج بیفته یه ریالم گیرت نمیاد.قانونم پشت مرداست

اگه میتونی تا حرفی از طلاق نشده با زبون روش کار کن چیزی به نامت بزنه که اگه نزنه بعد طلاقم چیزی بهت نمیده

کسی وه خیانت نیکنه حق طلاق بده یا نده اولویت شما  مهریه بلشه مهریه تو بگیری طلاقتم میگیری کی مهریه داده نگه داشته همسرشو طرز فکر درستی که داری اینه که وابسته به بچت نیستی ویا من این طور تصور کردم مهم اینه خانمها ایندشون دچار مشکل میشه ولی مردی که تعهد نداره راحت میشه بچه تو خانواده شوهر بهتر نگه داری میشه بچه رو بزار برای وهله بعد اگر قصد ادامه نداری به مهری ات به عنوان پشتوانه نگاه کن برای زندگی تاریخ بگذار حرفه ای بیاموز مساقل از پدر ومادر چون کلا افکارشون اذیتت میکنه بررگترین نکته تو حضانت بچه خانمها معامله نمیکنن یکجا میبخشن کم کنید نصف کنید ولی بگیرید . پس اولین قدم وابستگی به بچه تونو کم کنید دون اقدام برای اجرا گداشتن مهریه کنید بهتر که طلاقت نده خرجتو بایبده شما که تاسه یال نباید ازدواج کنیی  باید مرور کنی پس تو خونش این کارو کن لکد بزن غذا درست نکن یادمورفت رختهاتو بندازم تو ماشین انقدر ایفیلم انقدر سریال میزاره که اتو نتونستم بکنم لباساتو از این حرفها بگه بیا برو