2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااینکه چیکار کنیم؟از کجا شروع کنیم از پایه دوازدهم؟ بنظرت میتونیم تا اردیبهشت رتبه قبولی بیاریم

من خودمم نمیدونم همین امروز داشتم گریه میکردم ک اگه نتونم چی 

ولی من هفته اول یکم دوازدهم گذاشتم تو برنامه بعد این هفته گفتم تو 3درس توجه کنم مثلا 2درس از دهم ویک درس از دوازدهم چون نمیتونم زیاد تنوع بدم 

ک اینا سریع تموم بشه یا به نصف اینا برسم بعد برم سر بقیه

خیلی کم در حد روخونی ک الان میرم تست بزنم هیجی یادم نیس کاملا صفرم 

جامعه روان اقتصاد تاریخ ک راحته 

فقط هر روز از هر کدوم مثلا جامعه سه تا درس بخونم و خلاصه اش بنویس و روز بعد تست بزن .اون سوالاتی ک نکته داشت بعدا یادداشت کن

ریاضی هم فقط سوالات کنکور ده سال بزن از همونا میاد 

دختر زمستان ...kord

کسی میخواد با من شروع کنه وخیلی جدی باشه 

ولی من برنامه دارم اگه میتونین با برنامه من بریم اگه تازه میخواد شروع کنه بعد هر روز دقیقا یه کتابا رو میخونیم ومیتونیم به هم توضیح بدیم 

کسی هست انسانی

*خیلیا بودن که پنج ماهه سه ماه خوندن و قبول شدن فقط باید اراده داشته باشی .کنکور راحته برا کسی ک میخ ...

ینی توی ی ماه میتونی ۲۵ درصد بزنی اگ حساب کنیم توی ۳ ماه میشه ۷۰ درصد زد؟

واقعا؟کسایی بودن ک توی س ماه تونسن؟

چحوری؟چن ساعت خوندن؟من حس میکنم قبولی توی س ماه غیر ممکنه 

جامعه روان اقتصاد تاریخ ک راحته  فقط هر روز از هر کدوم مثلا جامعه سه تا درس بخونم و خلاصه اش ب ...

ریاضی کودومارو بخونم؟ 

وای جامعه اینا مثلا میگین روزی س ساعت من کند خونم نمیتونم روزی س ساعت من الان مثلا میتونم روزانه ی درس جامعه.ی درس جغرافیا. ی درس فلسفه و ی درس عربی ک میشه ۴ پارت بخونم

ینی توی ی ماه میتونی ۲۵ درصد بزنی اگ حساب کنیم توی ۳ ماه میشه ۷۰ درصد زد؟ واقعا؟کسایی بودن ک توی س ...

فقط سوالات ده سال اخیر کنکور زیاد بزن و اینکه دریای راحت بخون .هیچ کدوم صفر نزار .عربی هم فقط ترجمه معانی و درک مطلب بخونی تا حدی 30.40درصد راحت میزنی .

دختر زمستان ...kord
2810