2777
2789
عنوان

تصمیم درستی گرفتم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 41 پست

فقط و فقط خودت و پدرمادرت مهم هستین و بس 

دوست پسر می‌خوای چکار بچسب به درست 

بخوای به این طرز فکرت ادامه بدی هرروز یه دل‌مشغولی خواهی داشت که نمیزاره به درست برسی و در آخر تویی و فرصت‌های سوخته 

ضمن اینکه این آدم اصلا صلاحیت نداره

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا درستوبخون اون توروبخوادمیاداگه دنبال بهانه باشه پیرت میکنه بعدشم تواین اوضاع مملکت اینده اتو ...

دقیقا گفتم تو یه زن نمیخای یه برده میخای گفت برده چیه یعنی فکر میکنی من انقد بی عرضم که نتونم ارزوهاتو براورده کنم

عزیزم اگه برگشت به پات هم افتاد قبولش نکن شما سنت کمه و شاید فکر کنی چرت میگم متاسفانه منم حوصله ی ...

واقعا آخه پسره دهنش بوی شیر میده اومده شده اختیار دار ایشون .. بحثم روی این دوستمون نیست کلا میگم چرا باید یه دختر انقدر عزت نفسش رو پایین بیاره که تن به همچین روابطی بده .. اون پسره که باید دنبال دختر باشه و ترس از دست دادنش رو داشته باشه نه برعکس .. 

دخترا قوی و مغرور باشین .. شما هیچ نیازی به جنس مخالف ندارین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
دقیقا گفتم تو یه زن نمیخای یه برده میخای گفت برده چیه یعنی فکر میکنی من انقد بی عرضم که نتونم ارزوها ...

توواسه اون نه واسه خودت میخوای تلاش کنی ودستت توجیب خودت باشه غصه نخوربرمیگرده سمتت ازهدفت کناره نگیرمزدتلاشتوبگیر بذاراون بیاد دنبالت نه توبری .توبری تااخرعمرهی باید بری دنبالش

گاهی انسانم آرزوست
اگه تسلیم خواستش بشی حماقته شاید الان احساسی بشی بخوای ب هر قیمتی بهش برگردی و خودتو مجاب کنی ک تن ...

میگه مامانم مامانت هرجور باشه توهم اینطکر باش میگم اون زمان با این زمان فرق داره مال ۵۰ سال پیشه میگه نه من زن اینطوری میخام

🥺💔

هر آدمی ممکنه یه روز یه اتفاقی براش بیفته و از دنیا بره، دلیل نمیشه باهر سازشون برقصی فقط به خاطر اینکه می‌ترسی یه روز تصادف کنه بمیره 

تو این گرونی و اوضاع مملکت میخای از یه شغل خوب در آینده دست بکشی به خاطر یه پسری که اونقدر واست ارزش و احترام قائل نیست که بذاره خودت واسه زندگیت تصمیم بگیری 

تازه ۱۸ سال واسه پسر خییلی بچه اس، اون یکم بزرگتر بشه تورو ول میکنه به هرحال 

اگه تسلیم خواستش بشی حماقته شاید الان احساسی بشی بخوای ب هر قیمتی بهش برگردی و خودتو مجاب کنی ک تن ...

این پسر یه مدت دیگه از مطیع و ضعیف بودن اسی خسته میشه و ول می‌کنه می‌ره  خدای نکرده ایشون می‌مونه با یه دل شکسته و فرصت‌هایی که از دست رفته و جبران نمیشه ..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا آخه پسره دهنش بوی شیر میده اومده شده اختیار دار ایشون .. بحثم روی این دوستمون نیست کلا میگم چر ...

بعضیا سنشون کمه و هنوز سرد و گرم روزگار رو نچشیدن

خود من دوران نوجوانیم میخواستم جونمو بدم واسه یه پسره ی روانی بددهن انقدر که کورکورانه دوسش داشتم

الان یکی از گل نازکتر بهم بگه پرتش میکنم از زندگیم بیرون

متاسفانه بعضی چیزا رو خود آدم باید تجربه کنه تا باور کنه

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...
2810