2777
2789
عنوان

خالم درحد مرگ بچشو میزنه امروز بردمیش بیمارستان

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 38 پست
خب خودتون برید پیش مشاور و بهش همه چیز رو بگید و بگید که نمیان  یکسری راهکار بهتون میدن

رفتیم مشاور گفت حتما بیاریدش باید ملاجعه شه ولی نمیاد و یسری راهکار که با شرایطما جور نبود

کاربری دست دو نفره🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به حضرت عباس قلبم مور مور شد خیلی گناه داره الهی بمیرم من جای اسی بودم بچه رو به هر طریقی نجات میدام ...

مخصوصا اونجا ک گفت بچه انگار عادت کرده نه گریه نه فرار نکرد فقط وایستاد تا کتک تموم بشه

یه مدت فشار عصبی زیادی داشتم بچه هام خیلی دعوا میکردم دست خودم نبود همون لحصه پشیمون بودم دخترم طفلی خیلی اسیب دید دست خودم نبود خدا از سر تقصیراتم بگذره واسه اینکه کمی از اسیبهای روحیش جبران کنم به محض اینکه پول دستم میومد فوری هرچی میخواست میگرفتم میبوسیدمش خدا خودش ببخش منو

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼

من دو تا بچه کوچیک دارم واقعا بعضی وقتا کم میارم دادم میزنم سر پسرم بعدش اونقدر ناراحت میشم نگو اصلا نمی تونم خودمو ببخشم اصلا هم دست خودم نیست ها یه لحظه عصبی میشم داد میکشم تا حالا نزدم این همه عذاب وجدان میگیرم اونا چطور عین خیالشون نیست زدن دست بچشون رو شکستن 😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
مخصوصا اونجا ک گفت بچه انگار عادت کرده نه گریه نه فرار نکرد فقط وایستاد تا کتک تموم بشه

وای بخدا بعصی وقتا میگم خدایا تو دیگه چرا گناه داره نجاتش بده بخدا من بعضی وقتا دخترم اذیتم میکنه با صدای یکم بلند بهش میگم هانا نکن بعدش که میره سریع میرم بغلش میکنم هزاربار بوسش میکنم بهش میگم مامان رو بخشیدی  الهی با تک تک سلولای بدنم قربون ذره ذره‌ی وجودت بشم دختر کپل خودم