2777
2789
عنوان

رفتم لیزر بجای که کم ش زیاد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 30 پست
از کجا بفهمیم لیزر خوبه برامون یا نه لطفا جواب بده هر کی خوند دلم نمیخواد کلی پول خرج کنم اخرم هیچی ...

خوب میبینی تاثیرشو

❤️𝓨𝓸𝓾 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓮𝓼𝓽 𝓲𝓷𝓬𝓲𝓭𝓮𝓷 𝓸𝓯 𝓵𝓲𝓯𝓮✨A
از کجا بفهمیم لیزر خوبه برامون یا نه لطفا جواب بده هر کی خوند دلم نمیخواد کلی پول خرج کنم اخرم هیچی ...

والا من رفتم جایی ک همکارم ازش راضی بود . دو تا قسمت رو رفتم ک هم هزینه م نره بالا هم اگه جواب نگرفتم غصه نخورم 

شما هم برو یا جواب میگیری یا نه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چند حلسه برم اگر خوب نبود برم یه جا دیگه؟ منظورم اینه تا چند جلسه تاثیرشو میبینم

همون چند جلسه اول میبینی ولی معمولا هشت جلسه است 

❤️𝓨𝓸𝓾 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓮𝓼𝓽 𝓲𝓷𝓬𝓲𝓭𝓮𝓷 𝓸𝓯 𝓵𝓲𝓯𝓮✨A
والا من رفتم جایی ک همکارم ازش راضی بود . دو تا قسمت رو رفتم ک هم هزینه م نره بالا هم اگه جواب نگرفت ...

با هر دستگاهی برم طوری نی؟الکس ودایو ونمیتونم خیلی بالاس جلسه ای ۲ تومن بقیه را میتونم جلسه ای ۵۰۰ خدودا کل بدنن

من تو یه کانال پوست و مو خوندم اگه مشکل هورمونی داشته‌ باشید اصلا جواب نيست و شاید بدترم شه

با هر دستگاهی برم طوری نی؟الکس ودایو ونمیتونم خیلی بالاس جلسه ای ۲ تومن بقیه را میتونم جلسه ای ۵۰۰ خ ...

دستگاهی ک من رفتم قدیمی هستش ولی تا حدودی جواب گرفتم.

از من می‌میشنویی اگه زیاد مو نداری فعلا کل بدن رو نرو

تحقیق معمولا الکس جواب گرفتن خیلیا 

زیر بغل بیکینی رو برو ببین ب بدنت سازگار هست جواب میگیری یا نه

برای من خیلی درد داشت و خداروشکر کردم کل بدن رو نگرفتم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

دستگاهی که انتخاب کردی خوب نبوده با اشنایدرپلاس اصلا موها زیاد و ضخیم نمیشن

یه مرکز تو اصفهان میشناسم دستگاهشون اشنایدرپلاس هست که کاملا جدید و به روزه اپراتورشون هم دقیق شات میزنه👌 جوری که من با ۴ جلسه لیزر به نتیجه دلخواهم رسیدم.نوبت دهیشونم خیلی آن تایمه مثل بقیه مراکز عقده معطل کردن مشتری رو ندارن رو همه رنگ پوستی جواب میده

دکتر هم دارند کاملا بهتون مشاوره میدن

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره فقط یه گزگز خفیف حس میکنی

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته شمارشو براتون میذارم تماس بگیرید ‌کامل راهنماییتون میکنند

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

دستگاهی ک من رفتم قدیمی هستش ولی تا حدودی جواب گرفتم. از من می‌میشنویی اگه زیاد مو نداری فعلا کل بد ...

بخاطر دردش؟

من به شدت پر موام وبه شدت رشد موهتم زیاده موهتم مشکی مشکی واز هر سوراخ بعضی جاها دو ۳تا مو زده بیرون خیلی اذیتم تصمیم دارم همه جارو برم به جز بیکینی حداقل اگر جواب نداد اونجا رو کسی ندیده باشه🤣