2777
2789
عنوان

من بچه ندارم ولی نگرانم پسردار شدم چطور ختنه ش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 98 پست

به راحتی

دکتر ختنه میکنه شما که قرار نیست ختنه کنی 

فقط اولین دسشویی اذیت میشه و تمام فقط بهداشت رو رعایت کنی 

هر چی کوچکتر باشه بهتره و زودتر خوب میشه 

البته اگه بچت چیزی داشت برا ختنه🤪

اگه پسر بود🙃

الان با این حرفی ک زدی ترسم بیشتر شد!!

میگم ک کلا تیپ بدنیش اینجوریه زخم هم میشه کلی طول میکشه تا خوب بشه ولی بچه ها هرچقد زودتر ختنه بشن زودتر هم خوب میشن من پسرمو میخاستم ۴۰ روزگی ببرمش ک نشد

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دغدغه داشتم همیشه قبل مرگم پشمامو زده باشم تو غسالخونه آبروم نره 

ای بابا بیا یکی دیگه هم باز اضافه کردی 🤐😭 من برم دیگه دغدغه دونم داره میترکه نصفه شبی 😕😖👩‍🦯

اگه دیدین تو یه تاپیک باهاتون بحث کردم و تو تاپیک دیگه لایکتون کردم و گرم گرفتم باهاتون تعجب نکنید 😐🥴 من اغلب به نام کاربری ها و اکانت هاو... توجه نمی کنم و یادم هم نمی مونه اکثر اکانت ها ونام کاربری ها رو 🤦‍♀️😂 و یه توصیه ی دوستانه دارم اونم اینه که  اگه خیلی مجازی رو جدی بگیرید نمی تونید درست به دنیای حقیقی تون برسید .پس اولویت ها رو درست انتخاب کنید .😉👋🤗
بله عزیزدلم اگر مسلمونی واجبه

میدونم واجبه ولی منظورم اینه خودش تا قبل ازدواج انجام بده دیگه! ولش کن اصن من ک بچه ندارم🥴🥴🥴

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
میدونم واجبه ولی منظورم اینه خودش تا قبل ازدواج انجام بده دیگه! ولش کن اصن من ک بچه ندارم🥴🥴🥴

بیخیال،  دلیل اینکه زود انجام میدن بخاطر راحتی خود بچه است ک درصد عفونت و درد و...کمتره ،فکر نکن بهش 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
رو مدرسه حساس نیستم خب😑 ولی میدونم ختنه کنه روانی میشم تا خوب شه هی هم میگم وای اونجاش فلان شد بیسا ...

بچه رواصلانبایدسرخودختنه کرداول بایدببریدپیش ارولوژیست نگاه کنه اگروقتش بودختنشه وگرنه اگه زودترازوقتش ختنه بشه آبنده به مشکل برمیخوره

وای یاد پسر خودم افتادم چقدر گریه کرد منم باهاش گریه میکردم خیلی بد بود

چند روزگی کردی ب چ روشی 

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون