2777
2789
عنوان

من بچه ندارم ولی نگرانم پسردار شدم چطور ختنه ش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه من پسرم خیلی بد زخمه ختنه ک شد حلقش نمیوفتاد بردم براش قیچی کرد نگو گوشت اضافه اورده ب من گف ای ...

الان با این حرفی ک زدی ترسم بیشتر شد!!

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
بخدا من انقد ترسوعم میگم اگه بچه دار شدم واکسن نزنم ختنشم نکنم! زایمانمم میخام حتما سزارین با بیهوشی ...

گفتم که بیچاره جونش بالا میاد 

من که تا به دنیا بیاد میگم بزنن بره تازه اومده جو نگیرش 🤣🤣🤣

دور از جون شما دوستان من یه مدت تصمیم گرفتم برم کارت اهدای عضو بگیرم شوهرم دعوام کرد یه مدت دیگه فوب ...

بیکارید هی نصفه شبی دغدغه به دغدغه های ما اضافه میکنید ؟ الان منم ذهنم درگیر شد عکس خوب برای سر قبرم ندارم 🤐🥲😭😅

اگه دیدین تو یه تاپیک باهاتون بحث کردم و تو تاپیک دیگه لایکتون کردم و گرم گرفتم باهاتون تعجب نکنید 😐🥴 من اغلب به نام کاربری ها و اکانت هاو... توجه نمی کنم و یادم هم نمی مونه اکثر اکانت ها ونام کاربری ها رو 🤦‍♀️😂 و یه توصیه ی دوستانه دارم اونم اینه که  اگه خیلی مجازی رو جدی بگیرید نمی تونید درست به دنیای حقیقی تون برسید .پس اولویت ها رو درست انتخاب کنید .😉👋🤗

داداش من هنوز یه سالش نشده بود ۴,۵ ماه بود کردیم مامان بابام دیوونه شدن که دیدن اون صحنه رو میگن بابام حالش بد شد ولی بعد یه ماه کاملا عادی شد 

حالا به اعتقادات و اینا کاری ندارم ولی میگن واسه بهداشت خوبه عوارض هم نداره اصلا یکم فقط بی قراری می‌کنه 

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣
دور از جون شما دوستان من یه مدت تصمیم گرفتم برم کارت اهدای عضو بگیرم شوهرم دعوام کرد یه مدت دیگه فوب ...

کارت اهدا ک بد نیست من اینترنتی زدم

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

تو انجام نمیدی دکتر انجام میده اینقدر استرس نداشته باشه 

منم پسرم نوزاد بود انجام دادیم و تو نوزادی احتمال عفونت و مشکلات ازجمله کمتره و درستش اینه تو نوزادی انجام بشه

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
وای سکته دادی منو ک

خیلی بد بود🫤

ولی بچه ها باهم فرق دارن پسر من از اول سر هرچیزی اذیت کرد حتی نافشم نمیوفتاد اخرم بعد ۱۸ روز ک افتاد جاش زخم شد عفونت کرد بردم دکتر گف باید بسوزونم با قلم تا خوب شه🤦‍♀️🤦‍♀️کلا حساس. و بدزخمه همین الانم همینجوره دندان شیری هاش نیوفتاده دندون دائمی زده بیرون کج و ماوج بردم بکشن براش😕🤦‍♀️

همیشه یه بهونه ای هست حتی اگه دلیلی نباشه...🖤💫

منم بابام گرفته ولی من خیلی روحیم حساسه 

رو از جونش بعد ۱۲۰ سال چیزی بشه خودم و جر میدم 

بیمارستانی که بخواد این کار و کنه رو رو سرشون خراب میکنم 

واقعا فکرشم برام عذاب آوره نمیدونم چرا هیچ جوره نمیتونم بپذیرمش 

خیلی بد بود🫤 ولی بچه ها باهم فرق دارن پسر من از اول سر هرچیزی اذیت کرد حتی نافشم نمیوفتاد اخرم بعد ...

یاخدا

خدا برات حفظش کنه❤️

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
بیکارید هی نصفه شبی دغدغه به دغدغه های ما اضافه میکنید ؟ الان منم ذهنم درگیر شد عکس خوب برای سر قبرم ...

منم دغدغه داشتم همیشه قبل مرگم پشمامو زده باشم تو غسالخونه آبروم نره 

بخدا من انقد ترسوعم میگم اگه بچه دار شدم واکسن نزنم ختنشم نکنم! زایمانمم میخام حتما سزارین با بیهوشی ...

بله عزیزدلم اگر مسلمونی واجبه

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡