میدونم تحمل ندارم خودمو میشناسم اینکه بذارم ب عهده خودش وقتی بزرگ شد گناهه؟
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم دغدغه داشتم همیشه قبل مرگم پشمامو زده باشم تو غسالخونه آبروم نره
ای بابا بیا یکی دیگه هم باز اضافه کردی 🤐😭 من برم دیگه دغدغه دونم داره میترکه نصفه شبی 😕😖👩🦯
اگه دیدین تو یه تاپیک باهاتون بحث کردم و تو تاپیک دیگه لایکتون کردم و گرم گرفتم باهاتون تعجب نکنید 😐🥴 من اغلب به نام کاربری ها و اکانت هاو... توجه نمی کنم و یادم هم نمی مونه اکثر اکانت ها ونام کاربری ها رو 🤦♀️😂 و یه توصیه ی دوستانه دارم اونم اینه که اگه خیلی مجازی رو جدی بگیرید نمی تونید درست به دنیای حقیقی تون برسید .پس اولویت ها رو درست انتخاب کنید .😉👋🤗
میدونم واجبه ولی منظورم اینه خودش تا قبل ازدواج انجام بده دیگه! ولش کن اصن من ک بچه ندارم🥴🥴🥴
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
وای یاد پسر خودم افتادم چقدر گریه کرد منم باهاش گریه میکردم خیلی بد بود
چند روزگی کردی ب چ روشی