2777
2789
عنوان

توروخدا ی راه حل بدین پریود بشممم

215 بازدید | 19 پست

سلام من مجردم الان ۱۰ روزه از وفت پریودیم میگذره پری نشدم چیکارکنم؟؟ زعفران و زنجبیل خوردم باز نشدم

تا کی باید صبر کنم تا برم دکتر؟

اینم بگم من پریودیم منظم نیس

و همینطور قرص چاقی گین اپ خورد فکرکنم از اینه😭

چندبار حنا بزار روی سرت، 

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اینجوری بودم آزمایش دادم تیروییدم کم کار بود دارو میخورم اوکی شد اگ نخورم بهم میریزه حتی باردارم نمیشدم وقتی دارو خوردم ی ماه نشد باردار شدم حتما دکتر برو دلیلشو بفهمی دارو مصرف کنی خوب بشی

من رازیانه خوردم با زعفرون غلیظ ماه قبلی اومدش همین استرست نمیزاره بیاد یکم بیخیال باش خودش میاد

عزیزم شما چند روز عقب انداحته بودی؟

اره درسته استرس عقب میندازه.مرسی عزیزم

اینم بگم هر از گاهی شکمم درد پریودی رو داره خیل کم

من اینجوری بودم آزمایش دادم تیروییدم کم کار بود دارو میخورم اوکی شد اگ نخورم بهم میریزه حتی باردارم ...

عزیزم یه سوال جواب ازمایش تیتر وقتی منفی باشه دیگه قطعی باردار نیستی؟ تو چند وقت عقب انداختی ازمایش دادی بیبی زدی؟

عزیزم شما چند روز عقب انداحته بودی؟ اره درسته استرس عقب میندازه.مرسی عزیزم اینم بگم هر از گاهی شکم ...

من از استرس اینکه باردار باشم 😂😐دو روز عقب انداختم

اما صبحش یه لیوان رازیانه دم کردم رفتم بیرون پیاده روی برگشتم دیدم بله تشریف اوردش

من چون پریودم منظم نبود ماه اول ک نشدم  کل ماه رمضون حالم بد بود بخاطر بارداری ولی فک میکردم چون روزه میگیرم حالم بده  اخرای ماه دوم ک نشدم بی بی زدم مثبت بود.۴ سال جلوگیری نداشتم باردار نمیشدم ولی تیرویید داشتم نمیدونستم 

عزیزم یه سوال جواب ازمایش تیتر وقتی منفی باشه دیگه قطعی باردار نیستی؟ تو چند وقت عقب انداختی ازمایش ...

من بخاطر نامنظمی پریودم دکتر رفتم گفت کم کاری تیرویید داری دارو داد گفتم بعداز عید میام واسه بارداری تحت نطرتون باشم بعد از عید فهمیدم باردارم رفتم پیش خانوم دکتره گفت واسه تیروییدت بوده ک باردار نمیشدی من فک میکردم یکم اضافه وزنم نمیذاره باردار شم

2810