2777
2789
عنوان

میشه بچه ی دو ساله رو به زود خوابیدن عادت داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 58 پست
بله میشه . دختر من یک و  نیم سالشه اکثر شبا بین ۹ تا ۱۰ میخوابه صبح ساعت ۹ بیدار میشه . روزم بی ...

از اول اینجوری بود؟

آخه دختر من کلا از اول بدخواب بوده

بله برقا خاموش همه جا ساکت 

خونه ما برقا خاموشه دخترم دو سالشه تا ساعت 3شب رژه می‌ره تو تاریکی😂😂😂😂😂😂😂😂😂

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یهویی نمیشه باید کم‌کم ساعت خوابش رو بیاری جلو اگه همیشه ۱شب میخوابه این بار از ساعت ۱۱:۳۰ ببرش تو ر ...

الان چهار صبح می خوابه، می برم تو اتاق گریه می کنه، اگرم زود بخوابه نصف شب با گریه بیدار میشه

بعد از ظهر که نه  غروب ساعت ۶ می خوابه

وای دقیقا دختر منم هاااا.

ولی خودمم بدم نمیاد تا ظهر با من بخوابه .

تنها راهش اینکه فردا صبح ساعت ده بیدارش کنی ، ظهرم زود میخوابه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

اتفاقا الان که بچه تر هست وقتشه بعدا دیگه از پسش برنمیای واسه مدرسه اش هم به مشکل میخورین.  من شخصا رو خواب بچه هام خیلی حساسم نظم زندگی ما رم بهم میزنن خودشونم بد عادت میشن خیلی مراقبم‌

الان چهار صبح می خوابه، می برم تو اتاق گریه می کنه، اگرم زود بخوابه نصف شب با گریه بیدار میشه

طول میکشه که تنظیم بشه باید صبوری کنی. ۴صبح خیلی دیره. به حای ۱بعدازظهر ساعت ۱۱ بیدارش کن و یعدازظهر نذار بخوابه تا خسته بشه. کم‌کم ساعت بیداریش رو بیار جلو مثلا ۱۰ بیدار کن بعد چند روز ۹ بیدار کن

مرسی عزیزم

یکم زودتر بیدارش کن به هوای کارتون،  بعد ناهار باید ببریش زیاد بیرون بگرده خسته شه تا شب بخابه

من بچم 9 ماهه بود شب و روزش جابه جا بود  یک روز از صب بردمش بیرون تا شب دیگه آزمون وقت درسته شد 

یک راه دیگه تغییر خواب و بیداری نیم ساعت تا یکساعت، یعنی امشب نیم ساعت زودتر بخابه. فردا نیم ساعت زودتر بیدار شه همینطور تا درست شه 

قلق بچتو پیدا کن 

2810