2777
2789
خب چی میخوای بدونی راجبش هزارتا شاخه داره ولی دررر کل برای کامپیوتر باید صبرو هوش و مغز و ریاضی و عل ...

میخام از صفر تا صد یاد بگیرم

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
من ریاضیم خوبه رشتم بوده .اموزشگاه برم راهم بندازه یا با یوتیوب وفیلماش میتونم راه بیفتم 

من خودم رشتم بوده اینجوری یاد نگرفتم ولی خب هرکدوم ی مزایا داره مثلا اینترنتی یاد بگیری اگه سوال یا اشکال داشته باشی باید مثلا ی استاد هست ک راهنماییت کنه ک این خصوصیت مثبتو اموزشگا داره ولی خب قبل ازینا یکمم باید با کامپیوتر اشنا باشی دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم رشتم بوده اینجوری یاد نگرفتم ولی خب هرکدوم ی مزایا داره مثلا اینترنتی یاد بگیری اگه سوال یا ...

هستم چن تا نرم افزار بلدم ورد پاورپوینت اکسل اکسسز

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
من خودم رشتم بوده اینجوری یاد نگرفتم ولی خب هرکدوم ی مزایا داره مثلا اینترنتی یاد بگیری اگه سوال یا ...

گلم من ک سررشته ای از برنامه نویسی ندارم استارت کارمو با کی واز کجا بزنم از بیس

گلم من ک سررشته ای از برنامه نویسی ندارم استارت کارمو با کی واز کجا بزنم از بیس

هزارتا شاخه داره ببین کدوم شاخه شو دوست داری اصلا از برنامه نویسی چی میدونی بعد وقتی بفهمی کدوم شاخه شو میخوای یکم سرچ کن یوتیوب دربارش ببین دیگه خودت متوجه میشی... ببین برنامه نویسی همش انگلیسیه هااا. زبانت باید قوی باشه