2777
2789
مگه چیکار میکنی؟

کافه محصولات پوستی آرایشی عطر و....

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
برنامه نویس و طراح گرافیک خوبه خداروشکر راضیم 

وای خدایا میشه راهنماییم ونی امروز ذهنم همشدرگیرههه برنامه نویسیه خدا خیرت بده

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوجا کار میکنم حقوقم ثابت نیس و باورت میشه دوتاش به 5تومن نمیرسه. یکیش رو ساعتی 35میگیرم ولی ساعتام ...

۳۵ خیلی خیلی کمه

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد  
پشت کنکوری اصن اینقد هزینه نداره    

من که نگفتم واسه درس هزینه میکنم 

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
منم تصمیم دارم برم طراحی سایت یاد بگیرم به نظرتون کدوم شاخه اش رو برم

بک اند ریاضی خیلی قوی و هوش قوی میخواد

فرانت اند هم ک ظاهر سایته هم ی ذهنی ک بتونی تحلیل و بررسی کنی و کلا پیچیدس بستگی ب خودت داره

وای خدایا میشه راهنماییم ونی امروز ذهنم همشدرگیرههه برنامه نویسیه خدا خیرت بده

خب چی میخوای بدونی راجبش هزارتا شاخه داره ولی دررر کل برای کامپیوتر باید صبرو هوش و مغز و ریاضی و علاقه داشته باشی، فکر نکن چارتا انگشتت بره رو کیبورد ۱۰ تومن بت میدن نه. دوسال اولش فقط باید یادگیری برا خودت پروژه بزنی تا ی کارفرما کارت بت بده

خب چی میخوای بدونی راجبش هزارتا شاخه داره ولی دررر کل برای کامپیوتر باید صبرو هوش و مغز و ریاضی و عل ...

من ریاضیم خوبه رشتم بوده .اموزشگاه برم راهم بندازه یا با یوتیوب وفیلماش میتونم راه بیفتم 

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬