2777
2789

نمیدونم دارم یا نه ولی دوست پسرم میگه داری😂

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ..آخرش میگم هر چی خدا بخواد همون میشه توکل میکنم سعی میکنم از ذهنم خارجش کنم ولی خیلی ام رعایت میکنم 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
انقد دکتر الکی رفتم انقد ازمایش دادم شوهرمو مجبور کردم ازمایش بده که اخر دیگه خودم خجالت کشیدم و دیگ ...

داغونم از زندگی سیر شدم همش از جایی شروع شد که اقدام کردم و باردارنشدم چون دفعه ی قبل با باراول شدم.

انواع مریضیا و فکر و خیالا شوهرمو نابود کردم آنقدر گریه میکنم

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داغونم از زندگی سیر شدم همش از جایی شروع شد که اقدام کردم و باردارنشدم چون دفعه ی قبل با باراول شدم. ...

چه ربطی داره اخه،شاید فعلا صلاح نیس که بچه دار بشین همه چیز که مربوط به مریضی نیس،بچه خواست خداس

چه ربطی داره اخه،شاید فعلا صلاح نیس که بچه دار بشین همه چیز که مربوط به مریضی نیس،بچه خواست خداس

چند نفر خبر مریضی بد شون بهم رسید دگ هیچی دگ....

تموم شدم 😭

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال پیش من بیشتر برای عزیزانم ترس و وحشت دارم و با کوچیکترین علائم فکر بد میکنم برای بیماری

به این فکر کن اگه خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته اگه هم قسمت باشه تو هرچقدرم استرس داشته باشی و بترسی اون اتفاق میوفته خدایی نکرده زبونم لال با یه تصادف و یه لحظه غفلت هم میتونه اتفاق بدی بیوفته،با این فکرا فقط خودتو اذیت میکنی

اینم بگم از هرچی بترسی اتفاق میوفته پس اصلا بهش فکرم نکن

2810