2777
2789
عنوان

کدوم پاسماوری؟ خوش سلیقه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 26 پست

دومی خیلی بهتره. ولی همون دومی هم اگه بجای سرامیک اون قسمتا بلور باشه قشنگ تر و جدیدتره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دومی بروز تره مده الان و خیلی شیکه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢
دیگه اینو خریدم عوض نمیشه تا آخر همینه😂یه چیزی ک خیلی دمده نشه

خب پس اولی رو بخر ببین من کلا با مد نیستم هرچی عشقی دوس داشته باشم میخرم 

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
دومی بروز تره مده الان و خیلی شیکه

آره مده ولی میخوام بعد یه مدت خیلی دمده و خز نشه

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

دومی

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
خب پس اولی رو بخر ببین من کلا با مد نیستم هرچی عشقی دوس داشته باشم میخرم 

منم تابع مد نیستم ولی خب بعضی چیزها همیشه شیکن و خز نمیشن

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   
پس بیشتر بگرد و یه چیزی بهتر از اینا بخر

نظرتون راجع به این چیه؟