2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خشبحالت ‌موفق باشی  من ک آرزومه  میگم اطلاع نداری حداقل قبول فرهنگیان با رتبه چنده؟۷ هزا ...

عزیزم انشااله که میاری من تهرانم رشتم انسانی بود رتبه م ۲۵۰۰ اینا شد شما چون منطقه ۲ هستی تا ۵ ۶ هزارم فک کنم بیاری 

هم غزه ، 
کانالا معتبر نیستن خودتو درگیر اخبار کانالا نکن سایت سنجش

نابود بشن آن شالله 32 سالمه 15 سال پیش رفتم یه رشته چرت خوندم کتابداری که هیچ جا ازش استخدامی نیست وقتی گفتن شرط سنی برداشته میشه نشستم یک ماهی مهر ماه خوندم دوباره گفتن نه من خوندن گذاشتم کنار الان دوباره دیدم خبرش اومد 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
عزیزم انشااله که میاری من تهرانم رشتم انسانی بود رتبه م ۲۵۰۰ اینا شد شما چون منطقه ۲ هستی تا ۵ ۶ هزا ...

وای دعا کن منم قبول شم 

من خیلی وقته آرزومه ولی تازه از دیروز تونسم کتاب اینا تهیه کنم شرایطم خوب نبود 

چون امسال معدلم اومده من امیدم ب معدله میگم بیشتر ۱۲ بخونم ک معدلم ۱۹وخورده ای شه.

بعد درسارم حس میکنم نتونم همه پایه هارو بخونم فقط دهم و دوازدهم میخونم

وای دعا کن منم قبول شم  من خیلی وقته آرزومه ولی تازه از دیروز تونسم کتاب اینا تهیه کنم شرایطم ...

اصلا این کارو نکن تمام پایه ها رو کااامل بخون من که هر پایه رو سه بار دوره کردم باز خیلی از سوالا رو نتونستم جواب بدم

هم غزه ، 
اصلا این کارو نکن تمام پایه ها رو کااامل بخون من که هر پایه رو سه بار دوره کردم باز خیلی از سوالا رو ...

اخه امسال اون آزمون اختصاصیم اومده اونو کامل بخونم با دهم و دوازدهم فک‌کنم کافی باشه

نابود بشن آن شالله 32 سالمه 15 سال پیش رفتم یه رشته چرت خوندم کتابداری که هیچ جا ازش استخدامی نیست و ...

اخی عزیزم 🥲❤️ ان شاءالله که کارات راه بیفته

همه تا دامنه کوه تحمل دارند :)🌾🗞️..
اخه وقت نمیشه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چرا میشه ولی خب سخته دیگه  با قدرت برو جلو انشالله موفق میشی بنظرم اگر هم نمیتونی تو خونه خوب درس بخونی برو کتابخونه من کل سال کنکورم تو کتابخونه خوندم واقعا خیلی کیفیت مطالعه ات تو کتابخونه بالا میره 

هم غزه ، 
اخی عزیزم 🥲❤️ ان شاءالله که کارات راه بیفته

دیگه به حال من فرقی نداره شرط هم بردارن تو این سه ماه وقت نمیشه بخونم 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
دیگه به حال من فرقی نداره شرط هم بردارن تو این سه ماه وقت نمیشه بخونم 

خودت و اذیت نکن

به رشته دیگه بخون ، مثلا واسه تیر بخون وقتم هست

همه تا دامنه کوه تحمل دارند :)🌾🗞️..
2810