2777
2789
عنوان

کمک خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 36 پست

به احتمال ۷۰ درصد دیابت داره 

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه غذا خوردنش خیلی نگران نیستم ضعف کردنش دو دقیقه بعد غذا نگرانم کرده

زنیان رو اسیاب کن و روی گوشت کباب شده بریز دو سه بار بده بخوره تا مشکل ضعفش حل بشه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
2805
شبا هرچقدرم خونه سرد باشه پتو رو باز میکنه روزا نمیخوابید خیلی زیاد میخوابه از شدت گرسنگی بیدار میشه ...

فکر نمیکنم از قند باشه احتمالا از تیروییدش هست ولی قندشم چک کن  

اره تیروییده  حتما حتما ببرش دکتر چیزی نیست که پشت گوش بندازی 

واقعا یعنی ممکنه

بله به شرطی که پر نوشی و پر ادراری هم داشته باشه

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
حتمااین کارو انجام میدم

نگران نباش عزیزم این ضعف و گرسنگی مداوم برای خیلیا از جمله خودم پیش اومده که اینجوری برطرفش کردم و دیابت هم ندارم

ممکنه میوه زیاد بخوره و همین باعث ضعفش باشه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
2810