2777
2789
سلام مامانای مهربون ... دختر من هجده ماهشه ولی به طرز وحشتناکی به من میچسبه و شیر میخواد همش آویزونه منه ..گاهی اوقات دیگه میخوام گریه کنم.. سعی کردم شیر روزشو قطع کنم ولی حریفش نمیشم... چه کنم؟ شاید زوده !!!
شادی؛ تاجی که من در کودکی همواره بر سر داشتم ...
وای از شیر گرفتن خیلی سخته دختر من سه ماهشه من اژ الان غصه دارم خیلی اذیت میشه نینی مادر هم همینطور
اِلـــهـی و ربّـی مـَـن لـی غیــرُک ( جوجه مامان 6اردیبهشت94 اومد بغلم[smiley]s/sm_57.gif[/smiley] .خدایا شکرت. برا سلامتی همه نینی ها صلوات ***اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ***)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکسالگی شیر روز دخترم کم کردم و ۱۹ماهم کلا از شیر گرفتم.واقعا داشتم دیوونه میشدم. هروقت اومد سمتت شیر خواست بغلش کن ببرش سر یخچال ببینه خوراکیارو هرچی خواست بده بخوره.من یه پارچ شربت همیشه داشتم.هروقت شیر میخواست تو لیوان رنگی شربت میدادم. کلا شیرو با چیزای دیگه جایگزین کن‌
دوستان میشه راهنماییم کنین اگر الان زود نیست از چه راهی وارد شم که هم غصه کمتر بخوره هم خیلی سخت نباشه.... تازه دختر من خوابش فقط با شیر خوردن ..هیچ جور دیگه نمیخوابه
شادی؛ تاجی که من در کودکی همواره بر سر داشتم ...
توکه تحمل کردی این چندماه روهم بده یکی ازفامیلامون پسرشو5ماه زودترازشیرگرفت حالابااینکه سه سالش شده ولی هنوزم دوست داره شیربخوره هرزن شیردهی که می بینه آویزونش میشه میگه شیرمیخوام
ولی از شیر که گرفتم راحت شدیم.شبا تا صبح هم خوپش اذیت بود یکسره میک میزد هم من بیخواب بودم.الان ۱۲شب میخوابه تا ۱۱صبح تکون نمیخوره. روزا ببرش پارک و اینور اونور تا خوب خسته شه شب اومد رو جاش بخوابه.
2810