2777
2789
عنوان

بارداری در مرکز رویان

247 بازدید | 21 پست

سلام،

من از شهریور دو سال پیش دارم میرم رویان پارسال ی بار IVF کردم منفی شدو چون ذخیره ام پایینه و سنم بالاست دیگه خیلی فرصت ندارم. الان نمیدونم دوباره همونجا IVF کنم یا برم پیش دکتر دیگه ای. امروز دوباره آزمایش دادم ذخیره ام کمتر شده و دکتر گفت با رضایت خودت میتونی IVF کنی. حالم خیلی بده نمیدونم چه کار باید بکنم. خیلی ناامید شدم. کسی تا حالا توی رویان نتیجه گرفته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوبار رویان میکرو  رفتم نتیجه نگرفتم 

جنینام و تخمکام کم بود

رفتم بیمارستان گاندی هم تخمکام بیشتر شد هم جنینام 

بهت پیشنهاد میدم عوض کنی مرکزت رو با توجه به اینکه خودم یسال رفتم رویان و از نزدیک دیدم به درد نخوره

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
بیمارستان گاندی؟ نتیجه گرفتی؟ پیش چه دکتری؟

بله 

دکتر چوبساز 

تهرانی 

صالحی گروهی بود روال کارشون

عالین عالی 

مام هم دوستم بعد از بارها آی وی اف نتیجه گرفت پیش دکتر رضا نصر

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
مرسی عزیزم چطوری باید وقت بگیرم ازشون؟

عزیزم شماره بیمارستان تو نت هستش زنگ میزنی بخش آی وی اف گفتن کدوم دکتر میخوایی بگو دکتر تهرانی 

دوستمم پیش ایشون باردار شد دو ماه پیش زایمان کرد انشالله قسمت شما

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
مشکل دوستت چی بود؟ ذخیره اش پایین بود؟

مشکل من و دوستم شوهرامون هر دو به شدت ضعیف بودن

خودمم رویان ذخیره پایین زد ولی اومدم اینجا گفتن ذخیرت عالی شده احتمالا خطای آزمایشگاهی بوده .....میدونین که ذخیره بالا نمیاد ولی کلی داروی تقویتی تجویز کردن برام نمیدونم تاثیر داشته یا نه

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
مشکل من و دوستم شوهرامون هر دو به شدت ضعیف بودن خودمم رویان ذخیره پایین زد ولی اومدم اینجا گفتن ذخی ...

عزیزم یادته چه داروهایی دادن بهت؟ منم دیروز آزمایش دادم توی رویان ذخیره ام را خیلی پایین زده. دارم دیوونه میشم.

عزیزم یادته چه داروهایی دادن بهت؟ منم دیروز آزمایش دادم توی رویان ذخیره ام را خیلی پایین زده. دارم د ...

مکمل هایی که مصرف کردم

اسید فولیک

کپسول کو کیوتن خارجی

ب کمپلکس خارجی

فیفول

د۳ روزانه ۱۰۰۰۰

خودمم

حذف سردیجات 

شیر ماست همه رو با دارچین میخوردم

روزانه دوبار چای دارچین دم میکردم

روزانه دوبار با روغن سیاه دونه تخمدان و رحم ماساژ میدادم به جز روزای پریودی

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦