2777
2789
چندماه درس خوند؟؟

دوماه، توی تاپیکی گفتم کلی ادم اومد خصوصی یه متن تهیه کردم گذاشتم تاپیک های پربازدید اینجا هم میزارم شما اگر لازمته ببین 

چون تاپیک پربازدید این پیام رو میزارم و حوصله زدن تاپیک ندارم

این دوسه روز هر تاپیک پربازدیدی ببینم اینو میزارم که هر کی لازم داره ببینه شاید کمکی بشه

اونهایی که خصوصی میان و سوال دارن اینجا ببینن 

من توی یه تاپیکی گفتم خواهرم استخدامی آموزش و پرورش با کمک یه کانال قبول شد فقط میدونم منابعش از اونجا خرید و برنامه ریزی قبول شد خودم کارمند جایی دیگم شبیه معلمی اما معلم نیستم

هم خودش هم دوستش قبول شدند الان چندساله. 

برای تهران قبول شدند اگر خودتون یا خانوادتون دنبال استخدامی هستید اسم کانالو ازش پرسیدم به برخی توی تاپیک ها گفتم اما میان سوال خصوصی هم میپرسن من از جزئیات اطلاع ندارم هر کی دنبال استخدامی هستش بره کانالشون

کانالشون هم توی ت ل گ ر ا م هم ایتا 

amozegari96@ 

اربته منم شاغلم اما خواهرم معلم و اون بهتر به زندگیش میرسه برای خانم متاهل معلمی عالیه

روانشناسی چطور؟بعد میشه از خواهرتون بپرسید که تو قسمت معاینه پزشکی آیا جای بریدگی یا تتو رو روی بدن چک میکنند؟رددمیکنند؟یا همچین قسمت های رو چکاپ نمیکنند؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روانشناسی چطور؟بعد میشه از خواهرتون بپرسید که تو قسمت معاینه پزشکی آیا جای بریدگی یا تتو رو روی بدن ...

با استخدامی وروانشناسی خیلی بهش کمک میکنه توی رفتار با بچه ها، حتی بمنم یاد داده. ببین کانالی که باهاش قبول شد رو توی متنهای بالا گذاشتم و توضیح دادم اگر به دردت خورد برای درست شدن مشکلم یه صلوات بفرست. 

ببین سوالتو برو از اون کانال که گذاشتم بپرس 

اینو هم از خواهرم میپ رسم جواب داد میام اینجا  میگم 

روانشناسی چطور

روانشناسی میگن درآمد نداره چون هم روانشناس همینجوری ریخته هم ایرانیا هنوز بینشون جا نیفتاده مراجعه به روانشناس و مشاور

ولی خب روانشناسم انواع و اقسام داره بیشتر از همه بالینیه که مطب میزنن و درآمدشون هم به مراجعه کنندگانشون بستیگی داره ولی کلی مدل دیگه روانشناسی داریم بزنی گوگل یه سایت بخونی بهتر متوجه میشی

معلمی وقتی درس میخونی حقوق میدن وقتی درس میدی حقوق میدن تابستونم بیکاری حقوق میدن سابقت بره بالا هم بیشتر میدن ولی رو سابقه نباید زیاد حساب کرد چون فرق خاصی نمیکنه مثلا باید بیست سال سابقه داشته باشی تا یکم بیشتر بدن ولی در کل معلم ها درآمدشون از بقیه کارمندا بهتره 

البته معلم دولتی وگرنه غیردولتی بیچاره ها خیلی کم میدن بهشون

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
روانشناسی میگن درآمد نداره چون هم روانشناس همینجوری ریخته هم ایرانیا هنوز بینشون جا نیفتاده مراجعه ب ...

ممنون از راهنماییت فقط قسمت مصاحبش رو اظطراب دارم که رد کنند سخت بگیرند

ممنون دقیقا کجاست کانال گلم

چون تاپیک پربازدید این پیام رو میزارم و حوصله زدن تاپیک ندارم

این دوسه روز هر تاپیک پربازدیدی ببینم اینو میزارم که هر کی لازم داره ببینه شاید کمکی بشه

اونهایی که خصوصی میان و سوال دارن اینجا ببینن 

من توی یه تاپیکی گفتم خواهرم استخدامی آموزش و پرورش با کمک یه کانال قبول شد فقط میدونم منابعش از اونجا خرید و برنامه ریزی قبول شد خودم کارمند جایی دیگم شبیه معلمی اما معلم نیستم

هم خودش هم دوستش قبول شدند الان چندساله. 

برای تهران قبول شدند اگر خودتون یا خانوادتون دنبال استخدامی هستید اسم کانالو ازش پرسیدم به برخی توی تاپیک ها گفتم اما میان سوال خصوصی هم میپرسن من از جزئیات اطلاع ندارم هر کی دنبال استخدامی هستش بره کانالشون

کانالشون هم توی ت ل گ ر ا م هم ایتا 

amozegari96@ 

2810