2777
2789

اگه هدفت اینه که از اول درامد داشته باشی و شغل ثابت معلمی اگه هدفت فعلنا کار و پول نباشه روان شناسی 

برای روان شناسی هم باید خیلی وقت بذاری هم خیلی هزینه کنی به این زودیام به درامد نمیرسی ولی به جور علاقست و شاید سرمایه گذاری بلند مدت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب مسلما اکثرا استخدام رسمی و‌حقوق الویتشونه

پس اگه اینجوریه برو معلمی،روانشناسی حتما باید تا ارشد لااقل بخونی تا تازه بتونی استارت کار بزنی و برای کار درمان هم باید ۱_خودت زیر نظر روانکاو درمان بگیری۲_ دوره های مخصوص رویکرد درمانتو بگذرونی۳_بگردی مراجع جور کنی واسه خودت۴_سوپروایزر بگیری که به کار درمانت نظارت کنه که اشتباهاتتو بهت بگه که عملا اوایل کار هرچی درمیاری باید پول درمان و کارگاه و  دوره و سوپروایزر بدی تازه مجبور میشی یه چی هم بذاری روش و ۵_ باید همیییشه مطالعه کنی مطالعه کنی مطالعه کنی....

حتما آرایشگری کاره

یک کاما میذاشتم درست میخوندینش 😁😂😂😂 این بود معلمی، کار نیست عزیزم 😁 نه اینکه معلمی بدرد نخوره 😂

البته آرایشگری از نظر در آمد که حرف نداره ولی خب باید با روحیه هم سازگار باشه مثلا من خودم اصلا اهل آرایش نیستم 😐

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤