2777
2789

سر کلاس گوش نمی دادم نمیشه شب امتحان جمعش کرد خیلی گستردس بدم میاد از عربی چرا رشته فلسفه باید عربی داشته باشه خب عربی دوس داشتم میرفتم ادبیات عرب میخوندم😭😭

الهی هر آنچه که خیر است وما نمی‌دانیم...🥹♥️تیکر به وقت یه اتفاق خوب(:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عربیم فول.من رشتم معارف اسلامی بود .عربی تمرین زیادی میخواد

این سایت ارث بابات نیست فقط خودت زبون نداری. توهین کنی منتظر شنیدن توهین باش.تبادل نظر یعنی ممکنه یکی مخالف افکار تو نظر بده ظرفیت نداری تاپیک نزن.دل شکستن تاوان داره اگه تو اعتقاد نداری دلیل نمیشه که نباشه.
ترم اول افتادن نداره  من ریاضی دارمو بلد نیستم 💔🗿

افتادن نداره یعنی من باید بخونم تا نیفتم 

یا استاد چون ترم اوله نمره میده؟!/:

عربیع دیگ بشین معنیاشو بخون من همیشه با معنیش نمره میاوردم قواعد هیچی بلد نبودم

کاش عربی دبیرستان بود من اونو که همیشه نمرمم خوب نمیشد پاس میشدم کنکور هم سوالا ترجمه ۳۰ درصد داد بهم این صرفه یعنی همش قواعدددد

افتادن نداره یعنی من باید بخونم تا نیفتم  یا استاد چون ترم اوله نمره میده؟!/:

ن ببین برا شمارو نمیدونم ولی ترم اول واسه ما پایین‌تر از ده بشه هایلایت میکشن نمیخواد ک شهریور بری امتحان بدی 

🌚🫀   
ن ببین برا شمارو نمیدونم ولی ترم اول واسه ما پایین‌تر از ده بشه هایلایت میکشن نمیخواد ک شهریور بری ا ...

عریزم دانشگاه رو میگی دیگه نه؟

2810