2777
2789
سلام افا جون صبحت بخیر خوبی
خدا جونم تو زندگی هرچی ازت خواستم بهم دادی شاید یه کم دیر اما تو به صلاحم عمل کردی و همون فاصله دیر شد بهترین مصلحتم ...........مهربونم ازت میخام همیشه خیر و صلاح و مصلحتت را برام بفرستی حتی اگه از نظر من دیر باشه
ببخشید فا فا
خدا جونم تو زندگی هرچی ازت خواستم بهم دادی شاید یه کم دیر اما تو به صلاحم عمل کردی و همون فاصله دیر شد بهترین مصلحتم ...........مهربونم ازت میخام همیشه خیر و صلاح و مصلحتت را برام بفرستی حتی اگه از نظر من دیر باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2روزه کمردرد شدید شدم دیشب اصلا نتوستم بخوابم صبحم خواب آلود اومدم سر کار هی وسط کارام یه سرم اینجا میزنم
سلام الی بانو . خوبی نی نی خوبه کمر درد که طبیعیه من شب تا صبح کمر درد دارم . ولی وقتی پا میشم یه کم راه میرم بهتر میشم . بخاطر سنگینی شکمه که به کمر فشار میاد
دخترم الین بانو در تاریخ 94/11/10 به زندگی من و بابا و اروین پا گذاشت
دیروز مجبور شدم یه کم کارای خونه را انجام بدم نظافت و ...بعدش حسابی حالم گرفته شد اصلا نمیتونستم درستی راه برم
سلام به همه خانومای گل فردا هفته 26 من تموم میشه میرم تو 27 چند روزه نی نیم تکوناش کمتر شده نگرانم شنیدم اخرای ماه ششم تکوناش کمتر میشه همینجوری باید باشه یا باید مراجعه کنم دکتر؟
فافا جون منم الان که فکر میکنم منم دقیقا تو هفته 26 -27 که حرکات نی نیم خیلی کم شده بود حسابی اعصاب بهم ریخته بود باید یه چند دقیقه ای دستم رو میذاشتم رو شکمم تا یکم حسش کنم منتظر سونوی 28 هفته بودم که خدا رو شکر همه چی خوب بود و خیالم راحت شد. پس طبیعیه باید باشه نگران نباش مامانی
اره واقعا هر چی هفته ها جلو تر میره استرسام بیشتر میشه. پسر من تو این هفته که گذشت حسابی تکون خورد یه وقتایی از تکونای زیادشم استرس میگیرم ان شاء الله که همه مامانا نی نی هاشون صحیح و سلامت دنیا بیان
2810