2777
2789
عنوان

پسزم تا ی خط املا می‌نویسه میگه خسته شدم 😭😭اما ..

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب باید دستش به نوشتن عادت کنه سرکلاس که دیگه گوشی نیست وقتی معلمش املا میگه باید بتونه بنویسه و خست ...

معلم پسرم میگه یه خط مشق واسه بچه ها به اندازه یک صفحه است،معلم از پسشون بر میاد اما جلوی ما خودشون رو لوس میکنند ،پسر من با گوشی تو پنج سالگی راحت خواندن نوشتن رو یاد گرفت،الان کلاس اوله باور کن اصلا باهاش کار نمیکنم می‌ره دیکته بدون غلط میده میاد،پیش دبستانی هم نرفته

جمله نگو کلمات سختو بگو یا مثلا کلمات سختو بنویس جلونویسی کنه از هرکدوم یک خط

میبشه مثال بزنید

اللهم عجل لولیک الفرج 😘😘😘😘😘   خیلیا بخاطر مسایل اقتصادی مسائل سیاسی مسایل اجتماعی با امام حسینم قهر هستن 😔😔😔حساب امام حسین از آخوندا جداست          اسلام دو چیز هست ♥️چهارده معصوم و قرآن ،♥️ی وقت ی مداح یا ی روحانی ی اشتباهی میکنه چکار ب امام حسین دارید چرا همه زو باهم قاطی میکنید بعضیا فقط کاور اسلام می‌پوشن تا اسلام زو بد بین کنن جلو مردم تو زرنگ باش اسلام تو علی ببین ن مسولین کشور       حساب امام حسین از همه جداست                      ♥️آقا جانم امام حسینم میشه پای درد دلم بشینی مگه من چند تا امام حسین دارم آقا جان ممنونم ک ب زیباترین شکل ممکن دستمو گرفتی ک خودم نفهمیدم کی گرفتی چطور گرفتی طوری منو تو کشتی خودت جا دادی ک هنوز باورم نمیشه آقا ممنونم ک کمکم کردی از ته دلم درکت کنم آقا جان ترو ب شرمندگی عباست منو شرمنده نکن پیش دشمن پیش از این خار نشم پیش دشمن. دشمن شاد نشم حاحتمو بده ♥️ هیچکس منو نمیخره تو منو بخر آقا ای قربونت برم ♥️♥️♥️♥️♥️ خدا بی پناهان رو ب امام حسین میخشه ♥️♥️♥️♥️

اسی منم ب درد توگرفتارم تا میخواد تکلیف بنویسه عین پیرمردای غرغرومیشه اینقد عصبانیم میکنه حتی اگ بزاریش میخوابع رو دفترش ب محض اینکه بگم استراحت کن انگارمن بودم میگفتم خستم خوابم میاد میشه عینهو قرقی

عزیزم این که صدا کشی نمیکنه یعنی شکل کلمه ها رو حفظ کرده که این اصلا خوب نیست و باید از اول همه الفب ...

بله راس میگید

اللهم عجل لولیک الفرج 😘😘😘😘😘   خیلیا بخاطر مسایل اقتصادی مسائل سیاسی مسایل اجتماعی با امام حسینم قهر هستن 😔😔😔حساب امام حسین از آخوندا جداست          اسلام دو چیز هست ♥️چهارده معصوم و قرآن ،♥️ی وقت ی مداح یا ی روحانی ی اشتباهی میکنه چکار ب امام حسین دارید چرا همه زو باهم قاطی میکنید بعضیا فقط کاور اسلام می‌پوشن تا اسلام زو بد بین کنن جلو مردم تو زرنگ باش اسلام تو علی ببین ن مسولین کشور       حساب امام حسین از همه جداست                      ♥️آقا جانم امام حسینم میشه پای درد دلم بشینی مگه من چند تا امام حسین دارم آقا جان ممنونم ک ب زیباترین شکل ممکن دستمو گرفتی ک خودم نفهمیدم کی گرفتی چطور گرفتی طوری منو تو کشتی خودت جا دادی ک هنوز باورم نمیشه آقا ممنونم ک کمکم کردی از ته دلم درکت کنم آقا جان ترو ب شرمندگی عباست منو شرمنده نکن پیش دشمن پیش از این خار نشم پیش دشمن. دشمن شاد نشم حاحتمو بده ♥️ هیچکس منو نمیخره تو منو بخر آقا ای قربونت برم ♥️♥️♥️♥️♥️ خدا بی پناهان رو ب امام حسین میخشه ♥️♥️♥️♥️
جمله نگو کلمات سختو بگو یا مثلا کلمات سختو بنویس جلونویسی کنه از هرکدوم یک خط

نمیشه که کلاس اول خیلی چیزا باید یاد بگیرن مثلاً می کاری تا آخر حمله نیاد یا ء ربط یا ی میانجی اینا حتما باید تو جمله باشه تا بچه ها قشنگ مطلب رو بگیرن 

اسی منم ب درد توگرفتارم تا میخواد تکلیف بنویسه عین پیرمردای غرغرومیشه اینقد عصبانیم میکنه حتی اگ بزا ...

🤣🤣🤣

معلم پسرم میگه یه خط مشق واسه بچه ها به اندازه یک صفحه است،معلم از پسشون بر میاد اما جلوی ما خودشون ...

دقیقا معلم کلاس اول پسر منم همینو میگفت و زمان کرونا بود اونقدر این بچه هل تنبل بار اومدن که نگو الان واسه دوخط تکلیف نوشتن مکافات داریم

میبشه مثال بزنید

برای مثال 

از کلمه های زیر ۴ بار بنویس 

انار 

سوسن 

آریا 

به نظرم اگه بچه ها یاد بگیرن موقع نوشتم همزمان بخونن و صدا کشی کنن خیلی خوبه من انقدر موقع نوشتن به پسرم گفتم بخون و بنویس تکرار کن و بنویس الان یاد گرفته هم رو خوانیش هم املاش خیلی خوبه 

برای مثال  از کلمه های زیر ۴ بار بنویس  انار  سوسن  آریا  به نظرم اگه ...

بههارین کار با صداکشی هست ک متاسفانه پسزم صدا کشی نداره

منم پسر کلاسس اولی دارم 

ومعلم به شدت سخت گیری داره از روز اول زیاد مشق میداد الان دیگه بچه ها عادت کردن ما از هر کلمه درس جدید سه بار می‌دیم بچه ها بنویسن  که تقریبا دو صفحه میشه هر شب دیکته داریم هر شب نمونه سوال ریاضی و هرشب ساعت هشت گفتگوی صوتی داریم تو شاد معلمشون شب قبل متن میده برای روانخوانی بچه ها یه روز تمرین میکنن و ازشون می‌پرسه برا همین بچه هامون عادت کردن به کار زیاد 

2810