2777
2789
عنوان

خانما میشه یک راه پیش پام بزارید دارم دیوووونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 12932 بازدید | 42 پست

عزیزم برو پیش پزشک بهتون دارو میدن مصرف میکنی یه مدت استرست خیلی بهتر میشه

اصلا از بین میره 

پیاده رویم خیلی خوبه

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینجوری بودم فقط یه کاری کن اگه درست نشدی بیا فحشم بده برو قرص مود پلاس بخر هم ارامش میگیری هم ...

سلام ،،ببخشید این قرص فقط برا استرس هست میخواستم ببینم برا افسردگی هم خوبه از حالت بی‌انگیزه بودن بیرون میاره 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
راستش تعریف کردنشم برام زجر اورههه کاش میتونستم بغلت کنم بگم خستم

اخه ایییییی عزیییییزم.... بخداااا من خودم اگ از دردام بگم و جه استرس و اضطرابی تو زندگیمه... میری واسه خودت عرووسی میگیییری... من میفهممت... من حتی قلبمم درد میگیره سینه ام درد داره... تمش قلب شدید دارم... هییییجی و هیجی بابا میلم نیس...  کلاااا گوشه خونه ام... و خیییلی چیزای دیگهههه... باااید خودت با این مشکلات و قضیه ها کنار بیاییی و و شکر گذاری کنی رها کن خودتو ... و برای اینده غصه نخووور چی میشه یا نمیشه... خودتو بسپار دست خداااا.... وفقططططط خودت باااید با ذهنیت خودت با همه جی کنااار بیایی و چون و چرا هم نکن حالاااا هر جی ک شده... برای همه خیلی اتفاقای بد میافته ... کنار بیا عزیزم

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم و تازه وارد اینجاشدم... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
سلام ،،ببخشید این قرص فقط برا استرس هست میخواستم ببینم برا افسردگی هم خوبه از حالت بی‌انگیزه بودن بی ...

کلا برای افسردگیه ولی رو چیزایه دیگه هم تاثیر داره ولی قرصش برای افسردگیه خیلیم تاثیر داره عالیه زندگیه منو عوض کرده

دانشجو رشته روانشناسی / سفالگر و نقاش / اندکی علم علوم غریبه / کتابخوان و عاشق فیلم💚🌱
شام خوردم ولی میرم باشه اتفاقا شلوارم برام گشاد شدهههه میفته کاهش شدید داشتم وزن

وای منم همینطور بودم اول مهر مامانم عمل داشت به حدی استرس و تپش قلب داشتم قلبم از سینه داشت میزد بیرون توی بیمارستان رفتم نوار قلب گرفتم گفت روی ۱۴۰ ضربان داری چه خبره؟! سه روز روی ۱۴۰ ضربانم بود نه میتونستم بخوابم نه هیچ کار دیگه بکنم.

هیچ رقمی آروم نمیشدم در عرض دو ماه ۱۵ کیلو کم کردم. پله رفتن هم برام وحشتناک سخت بود احساس میکردم نفسم تنگ میشه. لرزش دست هم داشت بهش اضافه میشد که فهمیدم تیروئیده پرکاره.

کلا برای افسردگیه ولی رو چیزایه دیگه هم تاثیر داره ولی قرصش برای افسردگیه خیلیم تاثیر داره عالیه زند ...

خانمی ببخشید سوال میپرسم شرایطم اینطوریه که یه روزایی خوبم یه دفعه وسط روز بهم میریزم و انگیزه هیچ کاری ندارم با وجودی که همه منو به اکتیو بودنم میشناسن ولی الان قادر به هیچ کاری نیستم برا این شرایط میتونم استفاده کنم  ،،قرص اسنترا و فلوکستین و به خاطر عوارضش نمیتونم بخورم این که عوارض نداره ،،از پاسخگویتون ممنونم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
خانمی ببخشید سوال میپرسم شرایطم اینطوریه که یه روزایی خوبم یه دفعه وسط روز بهم میریزم و انگیزه هیچ ک ...

اصلااااا عوارض نداره کاملا گیاهیه و خیلیم عملکردش خوبه با اولین قرصی که میخوری کاملا متوجه تاثیرش میشی اطرافیانتم میگن و اینکه روزی ۱ الی ۲ تا میتونی بخوری بیشتر نه ولی عالیه 

دانشجو رشته روانشناسی / سفالگر و نقاش / اندکی علم علوم غریبه / کتابخوان و عاشق فیلم💚🌱
2810