2777
2789
عنوان

عایا شما هم تو خونه خودتون (خونه مامان بابا) معذبید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 20 پست
وا چرا معذب خونه خودمونه 😂

نمیدونم اخه از وقتی رفتم خوابگاه خیلی بهم تعارف میکنن   انگار از قحطی اومدم 

زیادی تحویلم میگیرن 

اینا معذبم میکنه . عادت ندارم   

🍦🌸
😂😂😂😂😂چقد شبیه خواهر شوهرم شام نیومد گفت برام شام بزارید.هر چی باباش میخره میگه منم میخوام.منو ش ...

😂😂😂😂 

والله بخدا حتی سره قابلمه وایساده بودم داشتم کوفته انتخاب میکرم بزا خودم همسرمم غش کرده بود از خنده هعی میگف زشتههه ابرومو بردی😂😂🤣🤣🤣

ی بار ک‌رفتع بودیم خونشون کرمم گرفت بگم من موز میخوام ما موز نداریم درحالی ک ی کیسه ی کیلویی موز داشتم😐

ب همسرم ک میوه تعارف کردم گفتم نخوریاااا میبریم خونممون🤣🤣🤣🤣

واکنش همسرم 😳😳😬😬🤦🤦

هعی میگف بابا نکن زشته هعی میخندید🤣

داداشم‌ک‌ اومده بود خونمون دیدم ۲ کیلو موز گرف اورد خونمون منو میگی جررر خورده بودم🤣🤣

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂  والله بخدا حتی سره قابلمه وایساده بودم داشتم کوفته انتخاب میکرم بزا خودم همسرمم غش ک ...

بیچاره ها فک میکنن شوهرت هیچی برات نمیخره دختر چه کاریه آخه .جلوی شکمت بگیر.داداشت پایه اس.ما هرچی برداریم همه اخم میکنن میگن وسایل ماست دخترای خودشون بر میدارن ما باید ساکت بمونیم هیچی نگیم.بعد میگن عروس بد

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
بیچاره ها فک میکنن شوهرت هیچی برات نمیخره دختر چه کاریه آخه .جلوی شکمت بگیر.داداشت پایه اس.ما هرچی ب ...

همسرمم اینو میگف 🤣🤣🤣🤣

ولی خب کرمم گرفته بود😬😬

اخه هممونم میخندیدیم🤣🤣

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

واقعا؟ بعد چه کار کردی؟ خونه مستقل گرفتی؟

ن بهم چیزی نمیگفتن احتیاجاتمورفع میکردن ولی من احساس اضافه بودن داشتم بابام بخاطرشرایطن نمیذاشت برم سرکاربعدم ازدواج کردم ایشاله شمام جفتتوپیداکنی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید