2777
2789
عنوان

چیکار کنم....

40 بازدید | 3 پست

خیلی روحم داغونه امسال کنکور دارم از ۵ صب درگیر دوتا کتابم ۵ تا تست نتونستم بزنم از استرس انقد گریه کردم خسته شدم

یه خط و ۱۱ بار میخونم تمرکز ندارم بفهممش

منی که همین درسارو بیست میدادم و از حفظ بودم

درگیر مسخ واقعیتم خیلی خیلی خیلی وحشتناکه هیچ کاری نمیتونم بکنم

فقط این تاپیکو زدم بهتون بگم اگه سلامت روان دارین حتی در حدی که بتونین کاراتونو انجام بدین خدارو هزار بار شکر کنین

هرچقدر از وحشتناک بودنش بگم کم گفتم...

خواهش میکنم واسه منم دعا کنین خیلی خستم خیلی زیاد 🥺

اگر قبول نشم،که نمیشم راهی جز خودکشی ندارم

میدونم سارزش نداره میدونم موفقیت همه تو کنکور نیست ولی برا من این تنها شانسمه که هرچقدر دارم دست و پا میزنم نمیشه...

شاید زندگی همین باشد،من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگری ست..ذره ای بهر نبردیم از عالم ،نکند،مافقط بهر تماشای جهان آمده ایم ..این جمله رو همیشه از من یادگار داشته باش که برای تک تک کارایی که بقیه واست میکنن قراره تو سری بخوری🤝مراااااااا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم..نکنه باور کنی دوست دارماشونو که تهش تلخیه نخواه که باور کنی....ماهردو شاخه ی یک درخت بودیم ...چه میشد اگر باد از دو سو می وزید؟!اقایون درخواست دوستی ندید
هعی چقد منی من سریع همین امتحانام وضعم همینه از شدت استرس نمیفهمم چی میخونم و... یازدهمم:) 

هنوز خیلی وقت داری خیلی

سعی کن تا قبل رسیدن ب دوازدهمت روانتو اروم تر کنی که اومدی دوازدهم مث من نباشی

حتی نیاز شد کلیه تو بفروش برو پیش روانپزشک

شاید زندگی همین باشد،من صاحب آرزویی باشم که شیرینی تعبیرش از آن دیگری ست..ذره ای بهر نبردیم از عالم ،نکند،مافقط بهر تماشای جهان آمده ایم ..این جمله رو همیشه از من یادگار داشته باش که برای تک تک کارایی که بقیه واست میکنن قراره تو سری بخوری🤝مراااااااا به هیچ بدادی و من هنوز بر آنم که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم..نکنه باور کنی دوست دارماشونو که تهش تلخیه نخواه که باور کنی....ماهردو شاخه ی یک درخت بودیم ...چه میشد اگر باد از دو سو می وزید؟!اقایون درخواست دوستی ندید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هنوز خیلی وقت داری خیلی سعی کن تا قبل رسیدن ب دوازدهمت روانتو اروم تر کنی که اومدی دوازدهم مث من نب ...

+++

توعم سعی کن خودتو آروم کنی همه الان استرس دارن که قبول میشن یا نه یه روز وقت بزار به خودت برس یا وقتایی که بیکاری یه موزیک بزار انرژی بگیر بعد زودی برو سراغ درسات متنای انگیزشی بزن به در و دیوار اتاقت و امید داشته باش 

اگه واقعا بخوای و به صلاحت باشه میتونی به اون چیزی که لازمه برسی