2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ورود بجه مثل یه زلزله میمونه اولش همه جیز بهم میریزه تغییر نقش خانم واقا از همسری به پدر ومادری یکمی مشکله ودرایت زیادی میخواد شما شاید یکم افسردگی زایمان هم داشتی که با یه کوجولوی بدقلق بیشترم شده به هرحال حالا این فسقلی اومده وجز شما کسی روتو این دنیا نداره توصیه میکنم قبل ازینکه همه جی از دست بره برای همیشه به داد این اوضاع برس اول ویتامین ها و وضعیت خونی خودتو جک کن شما شاید مکمل لازم داشته باشی بعد یه روانکاو کودک رو ببین که نحوه برقراری ارتباط صحیح با کوجولوها رویاد میده برنامه های جوفراست هم اگه دانلود کنی خیلی مفیده بعد برنامه ریزی کن تا بعضی روزا یکی دوساعت کمک داشته باشی مادری خواهری کسی ویکم به خودت برسی
حال متکلم از کلامش پیداست
واى دختر منم از وقتى به دنیا اومد فاصله احساسى بسسسسسییییاااار عمیقى بین من و شوهرم افتاده ما که قبل بچه عااااشق هم بودیم، متاسفانه منم به خاطر سنمون زود تصمیم گرفتم بچه دار بشیم الان یه موجود همیشه خستم که دائم دارم غر میزنم و همش کلافم و از اینکه دیگه شوهرمو مثل قبل دوست ندارم خودم دلم میگیره
سپیده جون من چی بگم پسرم عین دختر شما بود حتی گاهی من تا وقتی شوهرم از کار نیونده بود دستشویی نمیرفتم از بس گریه میکرد و یکسره رو پام شیر میخورد.پسرم دو سالش بود دخترم دنیا اوند ولی بهتر بود خودمم تجربه ام بیشتر.حالا سومی رو باردارم...ناراحتم چون به اهدافم نرسیدم وقت نشد ولی به خودم قول دادم تسلیم نشم نذارم احساسات منفی منو شکست بدن.به منم مامانم گفت سقط کن وقتی رفتم سونو قلبش میزد الان هفته هفتمم
من چون خدا رو دارم ناامید نمیشم شاید یه روزی شد که دیگه انقدر حرص و غصه نخوردم و آروم زندگیمو کردم
کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
2810