2777
2789
عنوان

شوخ بودن دختر

129 بازدید | 8 پست

سلام خوبین 

میگم ی سوال داشتم من کلا دختر شوخ طبع و خون گرمیم

ینی وقتی با کسی حرف میزنم واسم مهم نیست ک طرف دختره یا پسر ی جورم با همه کلا؟ این بده ؟ چون حس میکنم پسرا واقعا دارن ازم بد برداشت میکنن و خیلی داره بهم ضربه میزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شوخم ولی حد و حدودمو با پسرا حفط میکنم...با پسرا چ شوخی اخه بنظرم زشته

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
منم شوخم ولی حد و حدودمو با پسرا حفط میکنم...با پسرا چ شوخی اخه بنظرم زشته

شوخی ک ن فقط راحتم باهاشون اینجوری نیستم ک بگم وای یارو نامحرمه معذب شم و اینا ن ولی بخاطر راحت بودنم زیاد دیگ دارن باهام شوخی میکنن و این حرفا

شوخی ک ن فقط راحتم باهاشون اینجوری نیستم ک بگم وای یارو نامحرمه معذب شم و اینا ن ولی بخاطر راحت بودن ...

پسرا خیلی بی جنبه تر از این حرفان...من ک باهاشون گرم نمیگیرم یجوری انگار فقد داری خودتو بی ارزش میکنی

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔