2777
2789
من روژان خودکاری زدم  سه روز ب موعدم و دقیق بود  الهی ک خیلی زود شمام مامان بشی

ممنون عزیزم 

منم فردا روژان خودکاری میخوام بزنم بعضیا گفتن دیر نشون میده 🥺

دعا کن برام مثبت باشه خسته شدم 

علائم چی داری شما؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم 

عزمزمه بسته به سیکل هات که چند روزه بوده عدد متفاوته

ولی هر دو یا سه روز در یک بارداری سالم بتا باید ۲ برابر بشه

ی سونو هم بدین که داخل رحمی بودن بارداری مطمئن شید

درد زیر دل یا لکه بینی هم حواستون باشه

ممنون عزیزم  منم فردا روژان خودکاری میخوام بزنم بعضیا گفتن دیر نشون میده 🥺 دعا کن برام مثبت ...

دعا میکنم و از حدای بزرگ میخام ک فردا انشاالله چشمت روشن بشه 💗 لایکم کن بی بی چک استفادهکردی

عزمزمه بسته به سیکل هات که چند روزه بوده عدد متفاوته ولی هر دو یا سه روز در یک بارداری سالم بتا بای ...

بله ممنونم الان تا سه روز دیگ صبر میکنم و بعد میرم باز تکرار میکنم ازمایشمو و انشاالله مابقی مراحل

دعا میکنم و از حدای بزرگ میخام ک فردا انشاالله چشمت روشن بشه 💗 لایکم کن بی بی چک استفادهکردی

مرسی گلم ان شاالله خدا برای تورو حفظ کنه واست

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
بله ممنونم الان تا سه روز دیگ صبر میکنم و بعد میرم باز تکرار میکنم ازمایشمو و انشاالله مابقی مراحل

بآ دکتر زنان تون که با تاریخچه زنان شما آشناست مشورت کنین

چون من اطلاعات کامل از شما ندارم

سقط چند تا ؟؟ سن؟؟استفاده از دارو باروری ؟؟