2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه،مثبته، من دادم ۴۵ بود، به همه هم اعلام کردم باردارم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

ی سوال عزیرم چ  چیزای دیدی ک رفتی بتا بدی؟ میسه بگی  خیلی بدرد خانم ها میخوره مطمعنا؟؟؟ چون خیلی زود رفتی برای این میگما  بگو چ عوارض بارداری داشتی ک رفتی  ازمایش ؟؟؟؟ 

ی سوال عزیرم چ  چیزای دیدی ک رفتی بتا بدی؟ میسه بگی  خیلی بدرد خانم ها میخوره مطمعنا؟؟؟ چو ...

من زیر دلم فقط حس میکردم حالت اینو داره ک ب طرف پایین کشیده میشه همین هیچ علامت دیگ ام نداشتم 

باردار بودید؟؟

بله،تکرارم نکردم آزمو، الان پنج سالشه و کنارم خوابه، دومی هم با یه هاله بی بی چک به همه گفتم باردارم و آز هم ندادم،اونم الان ۱۹ ماهشه و کنارم خوابه🥰 ریلکس باش،بارداری، مبارکه

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖