mamanefandogham مدیر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 617 عنوان کمکم کنید سوختگی پای کودک و زخم و خون | مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 18 پست پای بچه م سوخته و زخم شده گاهی خونم میاد وقتی میشورمش یه هفته س هر پمادی بگین زدم ش ر ت آموزشی نخی پاش کردم ولی خوب نمیشه آب پرتقال جدیدا بهش دادم مال اون نیست؟ ناحیه مقعدش هم قرمز شده ❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم. 1402/10/11 | 23:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanefandogham مدیر استارتر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 617 چق د تو پوشک بوده که در این حد سوخته هیچی من همیشه تند تند میشورمش اتفاقا میگن از بس میشوری اینجوری میشه ❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.
mamanefandogham مدیر استارتر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 617 دختر منم وقت دندون درآوردن مدام پاهاش میسوزه جوری که جیش میکنه از درد جیغ میکشه گریه میکنه،داخل ران ... اتفاقا این سه تا موردی که گفتین رو دکتر گفت مخلوط کردم زدم براش ممنون اون اولی رو هم میگیرم ❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.
mamanefandogham مدیر استارتر عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 617 دخترمن پارسال ازشدت سوختگی براثر اسهال جییغ میزد دیگه،، دوبار سودوکرم زدم عالی شد اصلشو بگیرازجای خ ... خیلی ممنون عزیزم ❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.
کافه_پولونیا عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 5652 نه عزیزم دوسداری بیا روبیکا جنسیتو بگم آیدیمم امضاست سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat