2777
2789
عنوان

شوخی جنسی پسرا:///

| مشاهده متن کامل بحث + 3261 بازدید | 113 پست
این دلیل نمیشه چون ی حرکتی برای شما زده ، بخوای ب این رابطه ادامه بدی ، شما شخصیت مثبتی داری ، شاید ...

الان به عنوان یک مرد می شه به منم بگی طرف من چرابامن این جوری رفتارکرد هنوز برام سواله روانی بود؟؟؟

شماره گرفت زنگ زد بعدش رفتم سمتش عین اینکه مزاحمش شدم رفتارکرد واقعا منظورش چی بود؟

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این دلیل نمیشه چون ی حرکتی برای شما زده ، بخوای ب این رابطه ادامه بدی ، شما شخصیت مثبتی داری ، شاید ...

کاملا درست میگی از شانسم مشکلیم ک داشتم حالم فوق العاده بد بود کسیم نبود پیشم ک باهاش حرف بزنم یا بهم کمک کنه ک ایشون پیداش شد امیر هم هست اتفاقا   ولی خب واقن سو استفاده شد ازم حالمم ک خوب نبود و 

الان فقط باید خودم حال خودمو خوب کنم و ب درسم برسم و ب این فک کنم ک ی تجربه جدیدی برام شد

والاابجی من اصلادوس ندارم کسیونصیحت کنم وتوزندگی کسیم سعی میکنم دخالت نکنم ولی چون میبینم هم جنس خود ...

ن واقعا فقط ی راهه بلاکش کردم و دیگ نمیرم واقن چون خودمو کوچیک میکنم

ممنونم ازت عزیزم

منم به همین نتیجه رسیدم همشون فقط به یک موضوع فکر می کنند  اگه هم باهات صمیمی بشن وادعای عاشقی ...

واقعاهمین طوره خیلیامیگن مابدبینیم امااین واقع بینیه این یه حقیقت تلخه نبایدانکارش کرد 

اگه بخوای تواین زمونه خوش بین بری جلونمونش میشه تاپیکی ک اونروزخانمی زده بودازدوس پسرم حاملم ومیخام یادگاری عشقمونگه دارم!سرش ب سنگ خورده بودامابازهیچ جوره قبول نمیکردازش سواستفاده شده بهش گفتم عشق اگه عشق بودالانم توخونش زایمان میکردی

Dunyada olumden baskasi yalan
واقعاهمین طوره خیلیامیگن مابدبینیم امااین واقع بینیه این یه حقیقت تلخه نبایدانکارش کرد  اگه بخ ...

چه وحشتناک 

ولی ما خانما کلا خیلی احساسی هستیم دل می بندیم واگه عاشق بشیم برای طرف ازخودمون هم می گذریم 

سوالم اینه ، چرا بلاکش نمیکنی عزیزم ؟ 🙃

وقتی اینقدر وقیحه که اینا رو میگه چه دلیلی داره هنوز جزو کانتکتات باشه؟ 

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
الان به عنوان یک مرد می شه به منم بگی طرف من چرابامن این جوری رفتارکرد هنوز برام سواله روانی بود؟؟؟ ...

دوست عزیز شاید هم مشکل روانی داشته باشه و نیاز داره تا ب بلوغ فکری برسه ،  ولی اون چیزی که ب ذهن من خطور کرد اینه که این بنده خدا به دنبال ی رابطه سالم قطعا نبوده و نیست و از حرکت و رفتار شما سوء استفاده کرده  و همین امر  باعث شده با روح و روان شما بازی کنه و چقدر بد 

چه وحشتناک  ولی ما خانما کلا خیلی احساسی هستیم دل می بندیم واگه عاشق بشیم برای طرف ازخودمون هم ...

واقعاموندم فقط ایشون چطورخونواده ای داره ک تونستن بااین قضیه کناربیان! 

آره واقعاافسوس تواین زمونه بااحساست تصمیم بگیری باختی

Dunyada olumden baskasi yalan
چه وحشتناک  ولی ما خانما کلا خیلی احساسی هستیم دل می بندیم واگه عاشق بشیم برای طرف ازخودمون هم ...

می دونی چی من اذیت می کنه همش باخودم می گم چرا من رد کرد 

منکه خوشگل وخوش تیپ وخوش رفتارهستم 

می دونم بلا اززندگیم رفع شده اما این شده خوره ذهنم چرا؟؟ 

همین ی ربع پیش بلاکش کردم تمااااااام

آفرینننن تامااام 🤝

بزن تو دهن اینجور بیشعورا .. بخدا جای تو حرصم گرفت 😑

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
کاملا درست میگی از شانسم مشکلیم ک داشتم حالم فوق العاده بد بود کسیم نبود پیشم ک باهاش حرف بزنم یا به ...

دوست عزیز دقیقا درست میگی ، فقط خودت میتونی حالتو خوب کنی ، منم پارتنر داشتم و شکست عشقی خوردم و خودم تونستم حال دلمو بعد سه ماه خوب کنم

دوست عزیز شاید هم مشکل روانی داشته باشه و نیاز داره تا ب بلوغ فکری برسه ،  ولی اون چیزی که ب ذه ...

اخه اگه قصدش سواستفاده بود چرا وقتی بهش پیام دادم حالش پرسیدم جوابم اون جوری داد صدها بارخودم به خاطر اینکه گول صمیمتش خوردم سرزنش کردم 

باعث شد اعتمادبه نفسم پایین بیاد باید روزی که بهم زنگ زد برنمی گشتم انگاربرای خودش وقت خرید من فراموش کنه خیلی بی شعوربود