2777
2789
عنوان

شوخی جنسی پسرا:///

| مشاهده متن کامل بحث + 3264 بازدید | 113 پست
ایشالاک موفق باشی عزیزم ب خداک مرداهولن ذهن بیمارومریضشون همیشه حتی ی لبخندم حوردیگه برداشت می‌کنه م ...

ممنون عزیزم مرسی ازت ولی نمیدونم چجو حالمو خوب کنم

1 ماه تقریبا

ببینید دوست عزیز من پسرم  و خیلی جاها شده رفتم شماره گرفتم یا شماره دادم و حتی بیرون هم باهاشون رفتم ، ولی هیچ وقت ب خودم اجازه ندادم بخوام حرمت شکنی کنم و همین امر باعث شده که دوستای خوبی برای هم شدیم و حالا این بنده خدا که میگی در طول یک ماه این حرکات و رفتار رو داشته میتونم بگم به اصالت خانوادگیش برمیگرده و و پیشنهاد میکنم ارتباطتتون رو کامل قطع کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه چرا باید ی پسر فکر کنه دختری ک خون گرم و شوخه و زود گرم میگیره خرابهههه چرا

ولله نمی دونم اما طرف من که واقعا روانی بود خودش من سمت خودش کشید بعدنمی دونم چی شدیک دوتا چهارتاکرد ترسید نمی دونم عین وحشی ها رفتارکرد انگار من مزاحمش شدم محترمانه گفت مزاحمم نشوهنوز فکر می کنم عصبی می شم تنها آرزوم این شده زنگ بزنه توهیکلش دوباره فاتحه بخونم 

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  
ببینید دوست عزیز من پسرم  و خیلی جاها شده رفتم شماره گرفتم یا شماره دادم و حتی بیرون هم باهاشون ...

میدونی ی کمکی بهم کرد ک واقعا مدیونش شدم ولی خرابش کرد خرابش کرد چون دوست خوبی میتونستم براش باشم

اخه چرا باید ی پسر فکر کنه دختری ک خون گرم و شوخه و زود گرم میگیره خرابهههه چرا

عزیزم نمیتونی ذهنشونوعوض کنی ک توفیلمای آنچنانی هم  میبینی  دختری ک شوخه وزودی گرم میگیره باپول راحت راضیش میکنن واسه رسیدن ب هدفای کثیفشون اوناهمیشه صمیمیتومیذارن به حساب اینکه توعاشق اون شدی ومیخای ......

Dunyada olumden baskasi yalan
میدونی ی کمکی بهم کرد ک واقعا مدیونش شدم ولی خرابش کرد خرابش کرد چون دوست خوبی میتونستم براش باشم

دوستی بای نامحرم چ معنی میده؟! 

به بقیه برنخوره هاولی وقتی راحت پامیدین انتظاردیگه ای هم نداشته باشین

دوستی بای نامحرم چ معنی میده؟!  به بقیه برنخوره هاولی وقتی راحت پامیدین انتظاردیگه ای هم نداشت ...

ن کاملن حق با شماست متاسفانه اینجور روابط تو کشور ما معنی نداره ولی برا اونوریا عادیه بگذریم من خودمم تو این زمینه واقعااااااااااا کم تجربم تاحالا رلم نداشتم ن اینکه نباشه ها خودم نخاستم ولی ب هرحال تجربه میشه واسه ادم دیگ

عزیزم نمیتونی ذهنشونوعوض کنی ک توفیلمای آنچنانی هم  میبینی  دختری ک شوخه وزودی گرم میگیره ...

منم به همین نتیجه رسیدم همشون فقط به یک موضوع فکر می کنند 

اگه هم باهات صمیمی بشن وادعای عاشقی کنن چون می خان تهش به همون موضوع برسند

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

این دلیل نمیشه چون ی حرکتی برای شما زده ، بخوای ب این رابطه ادامه بدی ، شما شخصیت مثبتی داری ، شاید من بی جنبه باشم و بخوام سوء استفاده کنم ، لطفا خودتو مدیونش ندونید ، چون این بنده خدا از این امتحان رد شد و باید خوشحال باشی چقدر زود هویت اصلی خودشو نشون داد

ن کاملن حق با شماست متاسفانه اینجور روابط تو کشور ما معنی نداره ولی برا اونوریا عادیه بگذریم من خودم ...

والاابجی من اصلادوس ندارم کسیونصیحت کنم وتوزندگی کسیم سعی میکنم دخالت نکنم ولی چون میبینم هم جنس خودم ازرفتاری عوضی اینقدرآشفته شده وداره اذیت میشه می‌دونم ک نشونه ذات پاکشه ومنم دوس دارم ب خاطرخدا راه درستونشونت بدم اماانتخابش باخودته