2777
2789
عنوان

شوخی جنسی پسرا:///

| مشاهده متن کامل بحث + 3264 بازدید | 113 پست
تازه یبارم داشتم غذا درست میکردم گفت پس من چی منم میخام گفت خونه تون خالیه من بیام:////// گفت خونه ت ...

چ چندشه 😫

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقن ولی میدونی از این ادمام ک پسر  دختر برام فرقی ندارن میگم میخندم و اینا ولی ایشون واقن ...

این اتفاق برای منم افتاد فیزیوتراپی می رفتم طرف این قدر شوخی کرد خودش صمیمی می گرفت که نگو....

اولش محلش نمی دادم کم کم منم باهاش عادی شدم یک اتفاقی افتادگفت شماره ات بده منم اول ندادم بعد دوباره گفت منم تو رو موندم شماره دادم گذشت تااینکه جلسات تموم شد سه جلسه اشانتیون داد خبرمرگش...منم گفتم نه نمی یام بعد دوساعت زنگ زد من راضی کرد برم و خودش گفت قبل اومدنت پیام یا تماس بگیر من باشم بیای کلینیک که کاش همون موقع تمومش می کردم توی اون یک هفته طوری رفتارکرد انگار مزاحمش شدم پیام وزنگم که یک روز جواب نداد فرداشم اومداصلا تحویلم نگرفت روز آخرم نیومد بعد اون قضیه یک بارم بهش پیام دادم حالش پرسیدم جواب داد من سرم خیلی شلوغه فقط مشورت درمانی داشتی تماس وزنگ بزن پسره بی شعور نمی دونم چرا این جوری باهام رفتارکرد کلا ازنظر احساسی بهم ریختم تصمیم گرفتم دیگه باهیچ مردی صمیمی نشم 

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  
اره ولی خب ی کمک بزرگی کرد یبار گفتم حالا ناراحت نشهچون خیییییلی مودب و از این چیزا بود

ناراحت نشه؟!هرکس بهمون کمک کردبایدبهش شماره بدیم؟! 

عزیزم اینویادت نره رفتاراطرافیان وسواستفاده هاشون بستگی ب طرزبرخوردواداب معاشرت خودت داره هرچقدرسنگین باشی طرف ب خودش اجازه یه همچین غلط هایی رونمیده

Dunyada olumden baskasi yalan
ناراحت نشه؟!هرکس بهمون کمک کردبایدبهش شماره بدیم؟!  عزیزم اینویادت نره رفتاراطرافیان وسواستفاد ...

درسته راس میگی از این ب بعد رفتارمو تغییر میدم سنگین تر با پسرا حرف میزنم از قصدم نیستا شخصیم شوخ و بازیگوشه ولی خودمو تو چنین مواقعی درست میکنم ممنون

هعی منم صدمه خوردم واقن

اتفاقا اینم خیلی فوق مودب بود ولی فکر کنم جون من باهاش خیلی گرم گرفتم صمیمی شدم فکرکرد من خرابم 

ولی منم در جواب پیامش کلا به هیکلش فاتحه خوندم طوری که فکرکنم رفت توخودش ...

دیگه جواب ندادامابلاکم نکرد منم برای همیشه تمومش کردم

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  
اتفاقا اینم خیلی فوق مودب بود ولی فکر کنم جون من باهاش خیلی گرم گرفتم صمیمی شدم فکرکرد من خرابم  ...

اخه چرا باید ی پسر فکر کنه دختری ک خون گرم و شوخه و زود گرم میگیره خرابهههه چرا

درسته راس میگی از این ب بعد رفتارمو تغییر میدم سنگین تر با پسرا حرف میزنم از قصدم نیستا شخصیم شوخ و ...

ایشالاک موفق باشی عزیزم ب خداک مرداهولن ذهن بیمارومریضشون همیشه حتی ی لبخندم جوردیگه برداشت می‌کنه مثل گرگ درکمینن فقط واسه شکار

Dunyada olumden baskasi yalan