2777
2789
بله این جدول بخش بندی رو باید هر روز ۳ تا بکشن پایان هر املا به اضافه ی جدول دوستی 

عالیه خب با همون ها روان میخونن نگران نباش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بله عزیزم اوله

این سایت اینستا.... oroje_andishe

یه پک 10تایی کتاب داره... من واسه کلاس اول دخترم گرفتم.... 

کلمات داستان های این 10تا کتاب با اعراب مشخص شدن.... 

البته که باید تمام حروف رو خونده باشن... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیکته شب رو دارم ولی خیلی از چیزهایی که میشه بخونن رو نداره توش

اینجا عضو شو متن خیلی داره

https://eitaa.com/joinchat/1348862468C6975abd007

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
مجموعه ی کاملش ۱میلیون ۷۰۰ میشه تقریبا

نه بابا چه گرون شده. 

من فکر کنم پونصد و خورده ای گرفتم البته دوسال پیش. 

تکی بخر. الان احتمالا کلی نشانه خوندن اونا رو لازم نیست بگیری. 

همتا اسم خـودمه♥
ی مدل دیگه هم پسرم داشت بزار ببینم اسمش یادم میاد

مجموعه کلاس اولی کتاب اولی. سطح بندی بودن  هر چند تا نشانه ی کتاب. مثلا اولیش بود برادرم رادمان. بعد سارا نترس

اینم تکی بخری به ننفع تره

همتا اسم خـودمه♥
بله هر کدومش ۵۵ تومن شده اتفاقا دیدم خوشم اومد ازشون

من فکر کنم دونه ای 12خریدم. اره کاغذ گرونه. همه اش لازم نمیشه با بچه ات برین کتابفروشی ورق بزنین هر کدوم دوست داشت بخرین

همتا اسم خـودمه♥
میشه لطفا عکس یکی دو تا از صفحه های فارسی رو بذارید ببینم

اینا کتابهای کارشونه تو کلاسشون میمونه خونه نمیارن ،برای هر نشانه هم تمرین نوشتنی داره هم مرتب کنید و جمله سازی و در اخرشم یه متن داستان گونه برای روانخوانی گذاشتن