2777
2789
عنوان

همش بین منو شوهرم دعواس

1 بازدید | 6 پست

خیلی لجبازه خانوادش با من خوب نیستن من نمیرم بیام 

اونم با خانواده من نمیاد درصورتی ک خانواده من خیلی احترامش کردن

اصلا اون به کنار منو هر اخر هفتهمیبره پیش دوستاش من باهاش راه میام یبار نگفته تو انتخاب کن کجا بریم 

دلم مسافرت تفریح میخواد اما هیچی

خیلی باهام بد رفتار میکنه به من پول نمیده اما میگه ادم باید به خانوادش پول بده

میخواستم براش کادو تولد بگیرم لج کرد نذاشت بگیرم ذوقمو کور کرد

الانم واقعا غمگینم امشب هرچی از دهنم در اومد بهش گفتم انقدر این مدت غمگینم کرده بود ریخته بودم تو خودم

بعدش اروم شدم گفتم میای بریم مشاور رابطمون رو خوب کنیم گفت نه میخواستی قبلش بریم قبلش نرفتم چون خانوادش انتظار داشتن پدر من هزینشو بده

من واقعا خستم دیگه همش دلتنگ خانوادمم تازه عروسم

نه عروسی نه یه سفر کوچیکی خیلی سخت میگذره بهم برام دعا کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید تمام حرفای دلتو و ناراحتی و دردو دلتو و انتطارات و خواسته هاتو بهش بگی ، 

اون گاوه نمیدونه نمیفهمه تو بهش توضیح بده 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
باید تمام حرفای دلتو و ناراحتی و دردو دلتو و انتطارات و خواسته هاتو بهش بگی ، اون گاوه نمیدونه نمیفه ...

گفتم بدتر کرده من همش گریه میکنم افسرده شدم میشینم خونه عوض درک ک بگه بریم پیش مشاور مسخرم میکنه همش گریه میکنی تنبلی اگه نبودی یه کلاس میرفتی درصورتیه ک پول نمیده بهم

واقعا مشخصه خیلی رو دادی ب این پسره . یکم غرور داشته باش ! بهت پول نمیده بعد تو دنبال کادو گرفتن برا اونی ؟!!  اون نمیبردت مسافرت بعد تو باهاش میری جاهای ک اون میخواد؟؟ مگه چاقو زیر گلوت گذاشته توهم نرو ! نمیاد خونه پدرت ب درک ک نمیاد خودت برو بیا .اصلا بنظرم یمدت قهر کن برو خونه پدرت . از الان بذار حساب کتاب بیاد دستش . مگه تو بچه داری یا عیب ایرادی داری ک مجبوری بااین بمونی؟! ببین چقد رو دادی بهش . تو چرا اصلا بفکر درست کردن رابطه ای !! بذار اون باشه!!بهش محل سگ نده بابا !! بذا بیفته منت کشی التماس با شرط شروط برگرد خونت . از الان پا پس بکشی همیشه اون سواری میگیره ازت . خوددانی . فردا مطمئن باش این ادم با بچه هم بهت خیانت میکنه حتی تااونجاها رو میتونم ببینم .