2777
2789
عنوان

داشتم سکته میکردم اونی ک بهم تجاوز کرده بود رو دیدم قلبم اومد دهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 62 پست
برو میش پلیس فتا   بدون اینکه خانوادت بفهمن پدرشو درمیارن

میتونن یعنی؟ من مطمئنم این با دخترای دیگم ازین کارا میکنه چون تو همون گروهی ک تلگرام باهاش آشنا شدم دیدم با همون روش ک مخ منو زد دارع دخترای دیگم میزنه

خودتو بخاطر یه پسر خورد نکن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلااااا رضایت نبود زور بود با زور دست به بدنم زد با زور لباشو میچسپوند به لبم

اگه برات مزاحمت ایجاد میکنه یا اگه تهدید میکنه میتونی به راحتی ازش شکایت کنی.ای کاش همون موقع این کار و میکردی که دیگه فکرتو درگیر نکنه.

اره

اکثر افراد قم خیلی حساس ومتعصب هستن. حالا شما چرا این همه زوداعتماد کردی؟؟

من خودم هفت‌سال قم زندگی کردم عزیزم 

می‌دونم که سخته شکایت کنی.تقریبا فرهنگ مردم قم آشنا هستم. ولی خواهرانه ازت خواهش میکنم از  این اشتباهت درس بگیر. انشالله اون کفتارم به سزای عملش برسه

فقط از خدا بخواه...
اگه برات مزاحمت ایجاد میکنه یا اگه تهدید میکنه میتونی به راحتی ازش شکایت کنی.ای کاش همون موقع این کا ...

نه اصلا بعد اینکه اومدم خونه بلاک کردم اش مسدود کردم چند هفته پیش با خط دیگه ای زنگ زد اونم مسدود کردم

اگر تو ماشین بوده گردن نگیر می شناختیش البته اگر توفیلم اسمشو نگفتی بگو فکر کردم مسافرکشی تطلاعاتتم اگر می دونه بگو از تو کارت شناساییم دیده یا احتمالا این دنبالم بوده من خبر نداشتم یا بگو تو راه کلی حرف زد از خودش خواستم تحت تاثیر قراربگیره ولم کنه اگر اسمشو گفتی 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
میتونن یعنی؟ من مطمئنم این با دخترای دیگم ازین کارا میکنه چون تو همون گروهی ک تلگرام باهاش آشنا شدم ...

چرا کخ نه...  خیلیا هستن مشابه شما    خواهش میکنم به پلیس معرفیش کن نزار دخترای دیگه رو بدبخت کنه دعا نمیکنم سر خواهرش بیاد که گناه داره ولی ایشالله زجر کش بشه مرتیکه😠

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍
اکثر افراد قم خیلی حساس ومتعصب هستن. حالا شما چرا این همه زوداعتماد کردی؟؟ من خودم هفت‌سال قم زندگی ...

خر شدم خرررررر  

الان با خودم فکر میکنم میگم چقدر اخمق بودم با کسی ک ۳/۴ روز چت کردم رفتم سوار ماشینش شدم

در اگه قفل بشه با دست میشه شاسی رو زد بالا در باز بشه.بعد یعنی اصلا ترافیک نبوده که تو بتونی پیاده شی دیوونه.کور بودی ببینی داره عوارضی رو رد میکنه .اونجا همیشه پلیس هست عوارض میگیرن کلی گدا هست کلی اتوبوس از شهرهای دیگه اونجا عستن نمیتونه با سرعت ۱۲۰ از عوارضی رد شده باشه احمق

اگر تو ماشین بوده گردن نگیر می شناختیش البته اگر توفیلم اسمشو نگفتی بگو فکر کردم مسافرکشی تطلاعاتتم ...

اخه دیگه بعد اینکه بلاک کردم  دیگه نه پیامی ازش گرفتم نه تهدیدی فکر کنم فراموش کرده باشه

در اگه قفل بشه با دست میشه شاسی رو زد بالا در باز بشه.بعد یعنی اصلا ترافیک نبوده که تو بتونی پیاده ش ...

اخه تهدید کرد یه جا خاستم پیاده بشم گفت یا بزار با زبون خوش استفادمو کنم یا نزاری جون مادرم پردتو میزنم  ترسیده بودم 

خر شدم خرررررر   الان با خودم فکر میکنم میگم چقدر اخمق بودم با کسی ک ۳/۴ روز چت کردم رفتم سوار ...

به فکر کردن زمان به عقب برنمی‌گرده ولی میتونی از اشتباهاتت تجربه بدست بیاری. خودتو مشغول کن ،ذهنتو مشغول کن، کتاب بخون، حرم برو،جمکران برو، بوستان نرگس،بوستان علوی،رنگین کمان... برو بزار کمتر بهش فکر کنی. 

فقط از خدا بخواه...
2810