2777
2789
عنوان

نی نی سایت 5شنبه صبح تعطیل است!

| مشاهده متن کامل بحث + 4685 بازدید | 167 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه گی برید خونشون یهوووووووووووو خونه تکونیشونم بکنید عمو داره سایتو درست می کنه دستش بنده
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
2805
بچه ها بنظرتون شوهرامون اگر عمو رو ببینن چه برخوردی میکننن؟؟؟؟؟
شوهره مناز عمو ملتمسانه میخواد منو قطه دسترسی کنن خخخخخ خونه تمیزشه
جز نقطه ضعفامه الان نی نی سایت خخخخ همیشه بعنوان یکی از ضعفام ازش یاد میشه تو خونه
سوزانا جون بخواب عزیزم بدن به استراحت نیاز داره خخخخخخخخخخخ
فرق است بین دوست داشتن و داشتن دوست.دوست داشتن امری لحظه ایست اما داشتن دوست استمرار لحظه های دوست داشتن است.
واقعا شما عمو نسبت به ما جوانان مسیولید بگید ما معتادان این ساعاتو چه کنیم
آخه من چیکار کنممممممممممم خدااااا
الان مامانیم دمه مرگه بساعته زنده بودنش من از امروز نت خطمو وصلیدم رفته مراسم ختم عقب نمونم از سایت
2810