2777
2789
چ قرصی خوردع

تو محل ما قرص برنج یکی خورد..ریه اش خراب شده بود.. معده اش نابود شده..

شوهرش معتاد بود خونه نداشتن کنار مادرشوهر زندگی میکرد..۲تا بچه میذاشت پیش مادرشوهر میرفت تو سرما گرما سرکار و شب میومد کار خونه و بچه و متلک مادرشوهر و..خسته شد خودکشی کرد چندین ماه بیمارستان بود الانم زمین گیر شده گوشه خونه افتاده..افتاده گردن مادرشوهر..

همیشه خودکشی جواب نمیده

برو ورزش کن.. برو کار پیدا کن یه درامد داشته باش..شده کارگری.. کار که عار نیست.. با هر دختری هم ارتباط نگیر.. اکثرا موندگار نیستن و شکست عشقی برات میمونه..

زندگی خوب میخوای شرایط خوب میخوای باید براش تلاش کنی..

هیچ کس با نشستن یه گوشه کیسه کیسه پول و جواهرات از آسمون براش نیوفتاده..کار کن کنار درس.. من که زنم با ۲تا بچه شیطون و کلی کار تو خونه.. بازم دنبال کارم تو خونه انجام بدم درامد داشته باشم..وقتی درآمد داشته باشی میتونی برای موفقیت خودت قدم برداری..چه ورزش.. چه هنر.. چه تحصیل..چه هرچی که استعداد داری توش..وقتی تو راه اهدافت قدم برداری حس سرزندگی میاد سراغت

احتمالا طبعت زیادی سرد هست..

پسر هم سن تو با طبع گرم شب و روز دنبال خوش گذرونی و جوونی کردن و پول دراوردن و شیطونی کردنن.. حتما برو طب سنتی و اصلاح مزاج کن.. اونایی که طبعشون سرده اگر سردی مثل خیار و کاهو و مرغ و برنج و.. تو فصل سرد سال مثل الان زیاد بخورن.. بیشتر افسرده میشن..

تو که پسری.. بزن بیرون یه کار پاره وقت کنار درسهات ردیف کن و استارت رفتن به سمت موفقیت رو بزن..

تو محل ما قرص برنج یکی خورد..ریه اش خراب شده بود.. معده اش نابود شده.. شوهرش معتاد بود خونه نداشتن ...

این کارا رو کردم فقط ی مدت حالم خوب میشه باز دوباره بعپگد چن وقت همون اش و عمون کاسه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو محل ما قرص برنج یکی خورد..ریه اش خراب شده بود.. معده اش نابود شده.. شوهرش معتاد بود خونه نداشتن ...

بیکار هم نیسم .الان درس میخونم ک حالم بده و گند زده شده ب دزسام...

این کارا رو کردم فقط ی مدت حالم خوب میشه باز دوباره بعپگد چن وقت همون اش و عمون کاسه...

طب سنتی رفتی! ورزش مداوم داری!

اگر اصلاح مزاج کنی ورزش مداوم کنی رفع میشه..

اصلا گوشت گوساله و مرغ و ماهی نخوری.. مثل قدیمی ها که یکثره ابگوشت میخوردن...گوشت گوسفندی بخوری نخود بخوری..پیاز بخوری..تو این سن اوج شیطنتت میشه..

ابگوشت معجون بوده زمان قدیم‌.. که انقدر جوونا زود ازدواج میکردن و از ۴صبح میرفتن چرای گله و شب و روز کار میکردن عین خیالشون نبوده

برو پیش دکتر طب سنتی که شاگرد دکتر خیراندیش بوده باشه..

درس خوندن کار نیست.. اگر منظورت از بیکار نیستم درس هست فقط.. تو این گرونی پدر و مادرها نمیتونن دست گیر بچه باشن.. بچه ها استعداداشون حیف میشه.. درسته تو حوزه یه درآمد ناچیز میدن.. ولی به درد نمیخوره.. شده با گوشی کار کنی تو خونه کار کن و پول در بیار.. پول دراوردن خودش یه انگیزه است..

شنیدم بعضیا که گل میکشن یه افسردگی غیر منطقی بعدش میگیرن که باعث میشه مدام برن سمتش..اگر توام کشیدی حتما سم زدایی کن..

اگر شکست عشقی خوردی..برو مشاور کمکت کنه..

نمیدونم ریشه این حالت چیه..ولی هرچی باشه راه حل داره..فقط باید پیگیر شی و درمانش رو پیدا کنی..

شکست هس . خانواده عس .بی پولی هس .خیلی چیزا هس...

شکست تو این سن که.. شما هم جای داداشم.. یه پسر ۲۰ ساله قصدش از بودن کنار یه دختر که از خودشم بچه تره.. ازدواج نیست اغلب..سرگرمیه.. حداقل سن مناسب برای بودن با دختری که بخواین باهاش ازدواج کنید لااق ۲۳،۲۴ هست..

پس اسم کات کردن رابطه ی قبلیتو شکست نزار..تجربه بوده برای شناخت بیشتر جنس مخالف..

خانواده ها هم بالاخره مشکلات اقتصادی و اختلافات پدر و مادر و دخالت بستگان و.. محیط خونه رو مسموم میکنه.. تو همه ی خونه ها هم هست.. اگر میتونید کمک کنید تا شرایط بهتر شه تا یه باری از دوش خانواده کم شه و حال اعضای خانواده کمی بهتر شه و شادی اونا زمینه شادی شما هم بشه این کارو بکنید..

برادر کوچیک من ۱۸ ساله بود.. کنکور میخوند.. به بابام غر زد که چرا حمایتش نمیکنه.. بابام گفت حمایت میخوای.. برو از خونه بیرون.. تا کار پیدا نکردی برنگرد.. یه کار پاره وقت تو کبابی پیدا کرد.. رفت دانشگاه ازاد و با کار تو کبابی شهریه اش رو خودش داد و درسش تموم شد و کار دیگه ای پیدا کرد و الان خدارو شکر ازدواج کرده و بچه داره

گاهی خانواده حمایت نکنه و بچه رو رها کنه روی پای خودش وایسه اولش برای بچه سخته.. ولی بعدا راه رو پا وایسادن رو پیدا میکنه..

نمیدونم چه شغلی میخوای انتخاب کنی که حوزه رو انتخاب کردی.. زیاد رشته درامد زایی تو این دوره زمونه نیست..

من خودم جزء بلغمی ها هستم.. با کمترین بی دقتی تو غذا افسردگی میگیرم.. همیشه گرمیجات میخورم..خصوصا دارچین.. برای کوچولوترین خرید ها دور ترین مرکز خرید رو انتخاب میکنم و پیاده روی طولانی زیاد میکنم.. هر روز کمترین پیاده رویم ۶هزار قدمه..

خودت باید به خودت کمک کنی... هیشکی نمیاد برات معجزه کنه..

تو که حوزه خوندی.. حضرت محمد چقدر سنگ خورد..چقدر توهین و تهمت و حرف بد شنید تا جماعت ملخ خور رو ادم کنه.. چی بهش رسید.. چه ثروتی.. چه قصری چه چیزی.. فقط اخرت ..

توام اگر صبوری کنی در برابر سختی هایی که روزگار برای امتحانت خواسته اخرت رو بخر و تو دنیا تبدیل شو به یه فرد قوی..

ولی من واقعا قصد اژدواج داشتم

حالا نشده دیگه.. زانو غم بغل کردن نداره که.. هنوز داری درس میخونی کار ثابت که بتونی کل مشکلات اقتصادی زندگی رو رفع کنی نداری.. ۲۰ سال خیلی بچه است برای ازدواج..

به خودت فرصت بده.. خودتو ارتقاء بده تو علم تو کار تو جایگاه اجتماعی.. بعد ببین چه دخترای سطح بالایی برات جور میشه.. تو محیط کار و .. خلق الله میان میگن بیا فلان فامیل مارو بگیر دختر خوبیه.. اما وقتی ادم هنوز سنش کمه و سطحش هنوز بالا نرفته موقعیت های ناچیز براش پیش میاد که طرف از خودش بچه تره و عشق نمیفهمه چیه.. عجله نکن برای زیر بار سختی های زندگی رفتن..فعلا زمان داری برای خودسازی..

دیگه ام سمت ترا و شیره نرو.. این همه مرد تو جامعه مون هست که گیر اعتیاد افتادن.. نمیبینیشون.. فکر میکنی اونا چیشون از ما کمتر بوده ..گرفتار شدن.. توام اگر شل بگیری وابسته میشی و نم نم استفاده نکنی اذیت میشی.. یه ذره یه ذره بیچاره میکنه آدمو..

هیچ کس یه شبه معتاد نشده.. همهههههههههه با یه ذره یه ذره افتادن تو تله..

سم زدایی کن و دیگه نرو سمتش..

رو خودت کار کن..

نماز ظهر بخونی صبح و شب نخونی به درد نمیخوره..

مغزت عادت میکنه همه ی کارهای زندگی تو نصفه و نیمه و سَر سَری بگیره و هیچ وقت اون همتی که بتونه تو رو برای انجام کارهای بزرگ از جات بلند کنه رو بهت نمیده..

برای دیر خوابیدن هات هم اگر بتونی یه مدت بری استخر خسته شی و شب زود بخوابی میوفتی روی ریتم.. بعدش صبح زود بیدار شو نماز بخون و موقع طلوع آفتاب حتی شده برای خرید نون یا پیاده روی بزن بیرون و انرژی مثبت کائنات و خورشید رو موقع طلوع دریافت کن..