من امروز غروب دوسه ساعت سرپا بودم بعد موقع شام یهو یه درد خیلی بدی سمت چپ کمرم و شکمم گرفت خیلی بد ها بعد ده دقیقه ول کرد بعدش دیگه دردا آروم تر شدن دراز کشیدم ولی بازم کمر درد و کمی شکم درد دارم دراز میکشم آروم میشه شکمم هم سفت میشه یکم سرپا وایمیستم انگار بچه داره خودشو میکشه پایین تو واژنم یعنی درد زایمان نیست ؟ آخه ۳۹ هفته ام
ولی خب دراز میکشم دردام آروم میشن الانم که دراز کشیدم وقتی بچه تکون میخوره تو واژنم احساس میکنم یه چیزی میخاد بیاد بیرون
بچه اولم نیست ولی برای اولی سنم خیلی کم بود و ۳۸ هفته بستری شدم چون آب دور جنین کم شده بود چند روزی بستری بودم هی سرم میزدن ولی بعدش دیگه چون بجه به خشکی نیفته قرص گذاشتن به گفته پرستاره قرصه یجورایی مثه همون آمپول فشار بود بعدش دیگه دردام شروع شد الان نمیدونم روند طبیعی شروع شدن درد زایمان چطوره مامانمم نزدیکم نیست دوروز راهه تا خونه بابام تروخدا برام دعا کنین بچم سالم دنیا بیاد و فسقلی صبر کنه تا یه هفته دیگه چون بابام برای اون موقع مرخصی گرفته تروخدا راهنماییم کنین خیلی میترسم استرس دارم مخصوصن الانکه وقتی تکون میخوره تو واژنم احساس میکنم یه چیزی میخاد بیاد بیرون