2777
2789
عنوان

بیاین تروخدا دردای زایمانم شروع شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 56 پست

عزیزم ایشالا که به سلامت دنیا میاد😍❤️

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

دردای من اولش هر ده دیقه میگرف ول می‌کرد ولی درداش خفیف بود رفته رفته دردا شدتش بیشتر می‌شد و فاصله کمتر وقتی بیمارستان رفتم تو راه هر دو دیقه میگرف 

اینم بگم وقتی درد میگرف ایستاده نشسته درازکش فرق نمی‌کرد 

احتمالا تو بچت داره میاد تو لگن ایشالا همین روزا نی نیت میاد بغلت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پاشو برو دکتر دیگه اومدی اینجا ک چی بشه هر کی ی چیزی میگه اگه قرار. باشه بچتون بیاد آخرش، میاد و کسی نمیتونه برات کاری بکنه ب قول مادر بزرگم بخچه ی خدا ست و هر وقت دلش، خواست بازش میکنه شکم سفت شدن خطر ناکه پس پاشو برو بیمارستان ببین بهت چی میگن 

دنیای این روزای من همقد تن پوشم شده دعا کنید برام محتاجم ب دعاتون.... 😞😞

سلام عزیزم.نگران نباش ولی برای خیال راحتی حتما به نزدیکترین درمانگاه یا بیمارستان برو.خیلیا تو سی و نه هفته زایمان میکنن.میری معاینه ات میکنن و ضربان قلب بچه رو چک میکنن مشکلی نداشتی میگن برو خونه و اینکه دقت کن ببین این حالت ب فاصله پنج دقیقه هستش.

عزیزم موقع زایمانت برا الهام نامی هم دعا کن مشکلات مالیش حل بشه مرسی 

خدایا چرامنو بجای اسی صدبرابراسترس گرفت😭😭

وقتی یادم میاد چندماه دیگه باید زایمان کنم نفسم میگیره😔

من مامان سه تا نفسم❣️🥰 دخترم عمرم🥰پسرم جیگرم🥰فندق روهم فهمیدم پسره❣️میشه واسه تو راهیم صلوات بفرستید🙏❣️
بسلامتی دومی جنسیتش چیه؟

دختره جفتشون عزیزم

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
دردای من اولش هر ده دیقه میگرف ول می‌کرد ولی درداش خفیف بود رفته رفته دردا شدتش بیشتر می‌شد و فاصله ...

اره انگاری چون وقتی شکمم سفت میشه و نی نی تکون میخوره انگار از واژنم میخاد بیاد بیرون انگار خودشو داره میکشه پایین دیدی وقتی درد ‌زایمانته هی تند تند فک میکنی دستشویی می‌میگرتت الان همون حالتم یا شایدم استرس دارم از اونه برام دعا کن قربونت برم

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
الهی بگردم ۱۴سالگی چطور طبیعی زاییدی😢 عزیزم برو بیمارستان ماما دهانه رحمت رو چک کنه اگر باز شده با ...

الان دخترمو میبرم مدرسه خودمم میرم پش ماما قربونت برم دعا کن برام خیلی استرس دارم