مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
حداقل اونایی ک شوهر میکنن درسته هدفی واسه مستقل شدن ندارن ولی بالاخره راه خودشون و انتخاب کردن من احمق نه شوهر میکنم نه درس میخونم نه راهم مشخصه انقدر نخوندم نخوندم نخوندم الان شش ماه مونده به کنکور رشتم هم تجربی درسنامه هم ک نمیفهمم چون پایم خوب نیست و تا حالا کنکوری نخوندم همه درسا رم ک باید ویدیو ببینم تازه تستم باید بزنم از بچگی هم ک آموزشگاه رفتم مدرک تدریس گرفتم ولی چون اعتماد به نفسم خیلی کم بود و استادم که مدیر آموزشگاه بود اینو میدونست بهم کلاس نداد گفت تو دانش خوبی داری ولی انقدر اعتماد به نفست کمه ک همش در حال استرس کشیدنی الآنم ک موندم کنکور زبان بخونم این شش ماه باقی مونده یا تجربی چرا من هیچ هدفی ندارم چرا اینجوری شدم؟دارم از خودم متنفر میشم خونوادم هم فق یه امسال و میزارن کنکور بدم خدایا چیکار کنم هیچکی نیست کمکم کنه😭
عزیز من،تو عشق زندگیتو پیدا میکنی ولی یادت میاد به کارما بدهکاری🖤🤫