2777
2789
عنوان

شوهرم گف روز زایمانتم نمیام !!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 105 پست
ببین اخه الان در حال خرید خونه جدیدیم رو پس انداز حساب نمیکنیم فقط حقوقا و قرار شده هزینه های ب ...

پس فعلا میشه از رنگ دیوار فاکتور گرفت و فقط شیرآب که واجب تره رو درست کرد انشالله بعد بچه دنیا اومد میشه به رنگ اتاق رسید 

والا بابای منم کار رنگ آمیزی خونه رو انجام نمیده اگه جزئی باشه مامانم انجام میده کار اساسی باشه نقاش 

شیرآبو هم تعمیرکار شیرآلات میاد انجام میده یعنی فکر نکنید همه مردا از این کارا سر درمیارن و وظیفه اوناست

خب پس نیازی نیست اصلا رنگ کنید وقتی میخواید برید خونه جدید  همسرت استرس داره کاملا مشحصه مردا ...

خب سیسمونیمو اینجا میچینم بعد زایمانم میام اینجا خونه جدیدم فلن نمیرم چون همین خونه ام خونه خودمه 

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس فعلا میشه از رنگ دیوار فاکتور گرفت و فقط شیرآب که واجب تره رو درست کرد انشالله بعد بچه دنیا اومد ...

خب دوس داشتم حداقل میگف باشه مثلا جمعه ی دیگه رنگ میزنم نه که بگه ب من چه هرکار میخای بکن😐

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
ازون لحاظ کادوییا اینا اوکیه الانم خونه ب ناممه ماشین ب ناممه ولی بهم تو دعوا یجور میگه انگار منو بچ ...

عزیزم شوهرت خیلی خوبه که خونه ماشین به نامت زده بهش فشار نیارو از همه چی زده اش نکن 

مردا انقدر راحت همه چیو نمیدن به زنشون با این دعواها زندگیتونو تلخ نکنید و لطفا درک کنید کار بیرونو پول درآوردن راحتو ساده نیست انرژی نمیمونه براشون تو خستگی پرخاشگرتر میشن وقتی میبینن درک نمیشن

پووف خواهر فک کردی شوهرای ما میگن چشم سریع میپرن بروسلی وار و درس میکنن نیگن بفرما خانومم!!! اینقدر ...

من مرد اینجوری رو نمیتونم تحمل کنم انگار که خونه مال منه ایشونم وظیفه ای نداره

اره عزیزم ۹۰ درصد مردا همینن. کارای خونه رو نمیکنن یا اگرم بکنن با صدبار گفتن و غر زدن میکنن.

مثلا شوهر من یکساله میخاس دوتا لامپ بخره. بعد یکسال خریده. الان ۳ هفتس گوشه خونس کارتنش نمیره ببنده به سرپیچ. این نمونه کوچیکیش بود. چ برسه رنگ زدن ک دنگو فنگ داره

آره عزیزم نباید باهاش لج میکردی  من دیگه یک بار بهش میگم انجام بده میبینی خودش تا آخر هفته انج ...

من دوهفته مونده ب زایمانم چجوری رنگ کنم اخه دس وظیفه مرد چیه فقط بچه بکاره؟

اره عزیزم ۹۰ درشد مردا همینن. کارای خونه رو نمیکنن یا اگرم بکنن با صدبار گفتن و غر زدن میکنن. مثلا ...

اخه این اتاق بچشه اونم بچه اول رنگ خونه که نیس ینی ذوق نداره؟

شوهر من که انقدر نکرده، خودم یاد گرفتم.تا پریز برق و دریل کاری و تعویض لوله ظرفشویی و دستشویی و .... ...

نه سخت نیس اما الان بحث اتاق بچمونه و من هفته های اخرمه نمیتونم خودم رنگ کنم ضمن اینکه اینکارم بکنم دیگه پررو میشه هیچکار نمیکنه تا اخر عمر

مردا ذوق چمیدونن چیه. دلت خوشه ها. اهمیت نمیدن ب این چیزا اصن.

مامانم همینو گف 

گف اون اصن نمیفهمه اتاق بچه چیه 

سیاست نداری عزیزم باهاش سر اینجور چیزا کل کل نکن میگه خستم بزار بره بخوابه با سیاست اخر هفته ها از ...

اخر هفته که عمرا از جاش تکون بخوره میگه روز تعطیل مال دراز کش بودنه ضمن اینکه من منظورم طی دوهفته اخیر بود اونم هروقت حوصله داشت روز خاصی تعیین نکردم 

2810