مامانم خونمون بود گفتم مامان رنگ بزنیم اتاقو خوب میشه شوهرم گف من که خستم رو من حساب نکنین کلا چند وقته حتی بهش میگم مثلا شیر آب خرابه درست کن میگه من خستم نمیتونم همیشه در قبال کارای این مدلی خستس و میگه ادم میاد خونه از سرکار که استراحت کنه نه اینکه باز کار کنه و انگاری مثلا شیراب خرابه واسه من یا مامانم درست میکنه خب لنتی خونه خودته دیگه خلاصه من گفتم عزیزم ی دیوار بیشتر نیس اونم کوچیکه گف نخیر من حوصله ندارم کار خونه بکنم همونجوری خوبه گفتم خب اینجور میگی ادم ناراحت میشه ینی فقط خونه ی منه؟ اتاق بچه ی منه؟ گف اگه بچه منه همین خوبه منم گفتم خب من دوس ندارم اتاق بچم اونجوری باشه گف ب من چه خودت هرکار میخای بکن منم دیگه جوش اوردم گفتم پس اگه بچه منه کاراش با منه لازمم نیس حتی بیمارستان بیای ببینیش من از پسش برمیام گف اصلا نمیام خوشممم نمیاد چی فک کردی و رفت تو اتق بخابه منم دیگه همونحوری رگباری بهش حرف گفتم اما دلم خیلی ازین حرفش شکست میتونست بگه باشه سر فرصت عزیزم رنگ میکنم
اخه دوهفته دیگه زایمانمه
اصن بغضم گرف شوهرای شمام همینجوری ان؟
اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
آدما وقتی خسته ان دیگه به درستو غلط حرفاشون دقت نمیکنن اینجور کارا رو وقتی شوهرتون نمیتونه انجام بده بسپرید به نقاش یکی میاد رنگ میکنه یا شیرآب خرابه کسی که کارش تعمیر این چیزاست زنگ بزنید میان درست میکنن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چون حامله ای حساس تر شدی آدما وقتی خسته ان دیگه به درستو غلط حرفاشون دقت نمیکنن اینجور کارا ر ...
ببین اخه الان در حال خرید خونه جدیدیم رو پس انداز حساب نمیکنیم فقط حقوقا و قرار شده هزینه های بچه فلن با من باشه تا اخر که سند زدیم بهد باهام حساب کنه منم نمیتونم خیلی ریسک کنم حتی واسه هزینه نقاش چون میترسم اخر برا سند زدن خونه دول کم بیاد پولای منم لازم شه و خودشم اینو میدونه
اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
الان تا موقع زایمانم نه چون ی غلطی کردیم خونه جدید خریدیم منتظریم تون وامونده رو تو همین دوهفته سند ...
خب پس نیازی نیست اصلا رنگ کنید وقتی میخواید برید خونه جدید
همسرت استرس داره کاملا مشحصه
مردا وقتی استرس کارهای بزرگ دارن اصلا تمرکزی روی کارهای کوچیک خونه ندارن
شوهر خودم هم اینجوریه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏