2777
2789
عنوان

شوهرم گف روز زایمانتم نمیام !!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 105 پست
فقط طلاق

جدی ؟نه بابااا؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

چون حامله ای حساس تر شدی 

آدما وقتی خسته ان دیگه به درستو غلط حرفاشون دقت نمیکنن اینجور کارا رو وقتی شوهرتون نمیتونه انجام بده بسپرید به نقاش یکی میاد رنگ میکنه یا شیرآب خرابه کسی که کارش تعمیر این چیزاست زنگ بزنید میان درست میکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدو ۶ دنگ خونه رو به نامم بزن وقتی تا نقاشی خونه با منه

نقاشی و شیراب خراب کار زنه مگه؟ هم مرد خونه شم هم زن خونه؟ پس کلسو به اسمم بزن دیگه کار خونه هم نکن

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
 حامله ست 😑

ینی مردای دیگه اینطوری نیستن؟

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
سیاست نداری عزیزم باهاش سر اینجور چیزا کل کل نکن میگه خستم بزار بره بخوابه با سیاست اخر هفته ها از ...

مردی که دغلی میکنه با آخر هفته اول هفته درست نمیشه یا باید سلیطه شد یا خلاص 

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
چون حامله ای حساس تر شدی  آدما وقتی خسته ان دیگه به درستو غلط حرفاشون دقت نمیکنن اینجور کارا ر ...

ببین اخه الان در حال خرید خونه جدیدیم رو پس انداز حساب نمیکنیم فقط حقوقا و قرار شده هزینه های بچه فلن با من باشه تا اخر که سند زدیم بهد باهام حساب کنه منم نمیتونم خیلی ریسک کنم حتی واسه هزینه نقاش چون میترسم اخر برا سند زدن خونه دول کم بیاد پولای منم لازم شه و خودشم اینو میدونه

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
چی بگم. نمیتونی کارگر بگیری؟

الان تا موقع زایمانم نه چون ی غلطی کردیم خونه جدید خریدیم منتظریم تون وامونده رو تو همین دوهفته سند بزنیم نمیدونم چقد قراره پول لازممون بشه 

پریود مغزی شده😐 بخدا مردا گاهی از استرس اینجوری میشن خودتو ناراحت نکن عزیزدلم یه زری زد 

خب حرفش خیلی بد بود ینی منو بچه ب هیچ جاشیم

ینی مردای دیگه اینطوری نیستن؟

نه عزیزم همه اینطور نیستن

نمیخوام ناراحتت کنم ولی معمولا با گل و شیرینی و هدیه میرن بیمارستان 

چند سال پیش که انقدر گرونی نبود حداقل یه گردنبند یا دستبندی چیزی مرد واسه زن میخرید

چه برسه به اینکه بیخیال باشه بگه نمیام کلا 

خب یکی بیار شیر آب رو تعمیرکنه هزینش رو از همسرت بگیر همینطور رنگ اتاق رو،بگو خسته ای مشکلی نیس پول ...

پول نمیده درگیر ی کار دیگس پولامون قرار شده از حقوقم این کارا بکنم اونم با ملاحظه تا اون کارمون تموم شه

نه عزیزم همه اینطور نیستن نمیخوام ناراحتت کنم ولی معمولا با گل و شیرینی و هدیه میرن بیمارستان  ...

ازون لحاظ کادوییا اینا اوکیه الانم خونه ب ناممه ماشین ب ناممه ولی بهم تو دعوا یجور میگه انگار منو بچه رو نمیخاد

الان تا موقع زایمانم نه چون ی غلطی کردیم خونه جدید خریدیم منتظریم تون وامونده رو تو همین دوهفته سند ...

خب پس نیازی نیست اصلا رنگ کنید وقتی میخواید برید خونه جدید 

همسرت استرس داره کاملا مشحصه

مردا وقتی استرس کارهای بزرگ دارن اصلا تمرکزی روی کارهای کوچیک خونه ندارن

شوهر خودم هم اینجوریه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نکنه مامان بیچاره ات اونجاس عقده ای بازی درمیاره چون شوهرمن بامادرم متاسفانه لج میکنه

اره اونم هس اتفاقا مامانمو میبینه انگار کارای مامان منو میخاد بکنه

2810