2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 211 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری که معلومه کارم زاره پس خدا بهم رحم کنه علیرضا همه چیزش دیر بوده نمیتونستم زود اقدام کنم همین الانش به استرس افتاده ناخناشو میجووه
2805
رای دهی باید چه روزی باشه کی باید دوستامون رای بدن تا برنده بشیم؟؟روزرای دهی چهه تاریخی؟؟
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
نه فک نمیکنم این لایک بارای فرق داره
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
سلام. منم میخوام تو مسابقه این دوره شرکت کنم. با کمک شما شاید برنده بشم.
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016110607475376295 پاکیزه و تمیز... بنظرتون چقد تمیزه ؟؟ وارد لینک بشید و رای بدید. ممنون [smiley]l/l_34.gif[/smiley]
2810