2777
2789

به خودم اعتماد دارم میدونم بهترین مامان دنیا میشم براش هر چیزی که خودم نداشتم ندیدم واسه بچم فراهم میکنم حتی اگر شب گشنه بخوابم 

ولی به باباش زیاد اعتماد ندارم ولی باباش میگه خیلی دوست دارم دختر باشه 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

کلا بچه داری با این گرونی های وحشتناک سخت شده.من خودم سه تا دختر دارم.گاهی طبیعیه خسته و عصبی میشم.

منتها ارتباط نزدیکی با وضعیت مالی داره این اعصاب.شما هر چی پولدارتر باشی در اکثر مواقع راحتتر و بهتر بچه ها رو بزرگتر میکنی و اعصابتم راحتتره

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
به خودم اعتماد دارم میدونم بهترین مامان دنیا میشم براش هر چیزی که خودم نداشتم ندیدم واسه بچم فراهم م ...

مطمئنم میشی ولی من چون خودم دل خوشی ندارم ازشون هیچوقت خودم بچه نمیارم 

کلا بچه داری با این گرونی های وحشتناک سخت شده.من خودم سه تا دختر دارم.گاهی طبیعیه خسته و عصبی میشم.م ...

عزیزم محبت کردن ربطی به پول نداره خیلی از مادرا پولدارن ولی دریغ از محبت انگار عقده های مادر پدر خودشون و رفتار بد شوهرشثن و میخوان سر بچشون خالی کنن آدم تا یه حدی کشش داره دیگه کم میاره

عزیزم محبت کردن ربطی به پول نداره خیلی از مادرا پولدارن ولی دریغ از محبت انگار عقده های مادر پدر خود ...

خب اون ک آره.نمیدونم چرا بعضیا اینطورین شاید خودشونم محبت ندیدن و بلد نیستن محبت کردن و

خب اون ک آره.نمیدونم چرا بعضیا اینطورین شاید خودشونم محبت ندیدن و بلد نیستن محبت کردن و

کسی که محبت ندیده نباید بچه بیاره اون بچه گناهی نداره  من خودم حسرت به بغل یه نوازش از طرف مادرم به دلم موند همش رفتارای متناقض محبت هر از گاهی اونم با منت جوری که دیگه دلم باهاشون صاف نمیشه دو سه روز از خونه گذاشتم رفتم جوابشون و ندادم المی نگران شدن باز هم از دلرحمیم برگشتم بازم رفتاراشون همونه اینسری شرایطش باشه میرم دیگه پیدام نکنن

کسی که محبت ندیده نباید بچه بیاره اون بچه گناهی نداره من خودم حسرت به بغل یه نوازش از طرف مادرم به ...

عزیزم درکت میکنم حق داری.خواهر برادر داری؟اونا نظرشون چیه

عزیزم درکت میکنم حق داری.خواهر برادر داری؟اونا نظرشون چیه

اونا بدتر شور میدن اتفاقأ اونا هم باعثشن از هیچکدومسثن دل خوشی ندارم  دلم میخواد برم دیگه نبینمشثن دلم خیلی شکستست

اونا بدتر شور میدن اتفاقأ اونا هم باعثشن از هیچکدومسثن دل خوشی ندارم دلم میخواد برم دیگه نبینمشثن د ...

سرتو گرم کن با کلاسی چیزی دیگه.چاره ای نیست

سرتو گرم کن با کلاسی چیزی دیگه.چاره ای نیست

همینکارو کردم ولی زندگیم بیخود شده بدون عشق و احساس من خودمم آدم احساسی و مهربونیم واسم سخته پس کی میخواد زندگی کوفتی احساسیم تغییر کنه 😞

البته به خثدم عشق میدم همیشه